Dodaj do ulubionych

Kartony do przeprowadzki

21.05.09, 07:57
Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki?
Jakie sklepy maja ich dużo?

Może gdzieś można kupić jeśli nie dałoby rady ich skombinować inaczej?

Dziękuję za wszystkie sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 08:44
      przy wejsciu do castoramy jest spory skladzik z napisem kartony dla klientow,
      mysle ze nikt nie zauwazy ze akurat klientem nie jestes:)
    • Gość: aga Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.chello.pl 21.05.09, 12:24
      a na drobniejsze rzeczy można kupić kartony w ikei -ze zwykłej tektury za 2 zł.
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00100467
    • Gość: AST TRANSPORT Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 09:11
      Przeprowadzając się z firmą AST TRANSPORT kartony dostarczamy bezpłatnie ( na terenie trójmiasta) tel. 889-44-04-04. Zapraszamy do korzystania z naszych usług.
      • stefan4 Re: Kartony do przeprowadzki 28.05.14, 09:49
        AST TRANSPORT:
        > Przeprowadzając się z firmą AST TRANSPORT kartony dostarczamy bezpłatnie

Dostarczacie przeprowadzając się?

A czy sądzicie, że przez 5 lat Iskierka-1 jeszcze nie rozwiązała swojego problemu z kartonami? Jeśli bidulka nadal siedzi w starym mieszkaniu i płacze z powodu braku kartonu, to na pewno z wdzięcznością przyjmie Waszą ofertę...

- Stefan
        • Gość: AST TRANSPORT Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 10:33
          Stefan, każdy sądzi według siebie! A My przeprowadzki robimy bo lubimy!
        • ldawicki Re: Kartony do przeprowadzki 21.07.15, 11:21
          Fajne zestawy do rpzeprowadzki mają Kartony24. Znalazłem najakimś portalu kiedyś i jestem bardzo zadowolony z obslugi
          opakowania.com.pl/oferta/3w1-zestaw-przeprowadzkowy-mini-gratis-00001841-678197.html
    • Gość: marikka Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.centertel.pl 29.12.15, 15:16
      Jednak chyba najlepiej zatrudnić firmę, która zajmuje się przeprowadzkami i mieć te wszystkie problemy z głowy. Odezwij się do Japy, oni zapewnią Ci nie tylko kartony, ale i całą przeprowadzkę będziesz mieć z głowy.
    • Gość: lambada Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.symetric24.net 18.04.16, 14:27
      Najlepiej jest zatrudnić firmę, która te kartony Ci zapewni. Wiem, że firma Japa&Co ma do dyspozycji wszelakiego rodzaju pudła i kartony. Jest to na pewno wygodniejsze rozwiązanie niż bieganie po marketach i szukanie pudeł.
    • Gość: gość Re: Kartony do przeprowadzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.16, 13:14
      ja też przy przeprowadzce zamawiałem zestaw z oferty kartony24.eu/pl/c/Kartony-do-przeprowadzki/43. Super sprawa.
    • majastanczyk Re: Kartony do przeprowadzki 09.08.17, 12:41
      Ja ostatnio skorzystałam z wynajmu pojemników plastikowych. Są wytrzymałe ,ekologiczne, kosztują dużo taniej od kartonów.
      Wynajmujesz na ile chcesz. Pojemniki dostarczają do domu wiec sporo czasu można zaoszczędzic. 10 lat mieszkałam za granicą tam nikt już nie kupuje kartonów. Wynajmuje się pojemniki i po przeprowadzce oddaje. W Polsce też są takie firmy.
      Ja korzystałam z tej firmy:polkrate.pl/wp/
    • majastanczyk Re: Kartony do przeprowadzki 09.08.17, 12:47
      Można przez internet zamówić pojemniki plastikowe do przeprowadzki.
      Pojemniki są tańsze, można wpakować tam cięzkie rzeczy i nic się nie niszczy.Fajna sprawa. Ostatnio korzystałam z takich pojemników przy przeprowadzce. Firma przywiozła mi je do domu a jak się wypakowałam odebrała. wszystko sprawnie i bez zawracania głowy. polkrate.pl/wp/
    • ludwiqs Re: Kartony do przeprowadzki 17.10.18, 16:43
      Najszybciej i najbardziej ekonomicznie to zamówić dobra firmę, która w swojej ofercie posiada możliwość kupna kartonów bądź pudeł. Taka właśnie firma jest Japa & Co. Ja korzystałem i wiem co mówię. Wszystko i na temat. www.japa-przeprowadzki.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka