22.02.13, 20:56
Temat rzeka, wiadomo, że każde dziecko jest inne. Do 2 miesięcy usypiał dobrze, potem trochę gorzej, na tyle, że przestaliśmy go przenosić do swojego łóżeczka, bo często się budzi tj. 20 pierś, do 22, wybudzi się nieraz 2-4 razy, 00:00 pierś, 3:00 pierś, a potem nieraz już co 1h do rana, czy to nie za często i czy to jest normalne? :) W ostatnim miesiącu przybrał ok. 600 gr. W dzień je co ok 2-3h.
Obserwuj wątek
    • jehanette Re: Spanie 22.02.13, 22:42
      A w jakim jest wieku? Dzieci ponoć niestety często zaczynają lepiej spać po 1 mc i rodzice sie cieszą, a potem się "psują" systematycznie... ;_) moje się zepsuło tak samo :P aż do apogeum ok 11-13 mc, kiedy niemal mnie z łóżka nie chciała wypuścić - musiałam spać z nią nos w nos... :) więc tak, to normalne :)
      • 11mm22 Re: Spanie 22.02.13, 22:54
        4,5 miesiaca.
    • mamuska.kubuska Re: Spanie 24.02.13, 18:23
      u nas w tym wieku pobudki zaczely sie co godzine pobudki , jak sie okazalo zaczely sie zeby wiec dziecko wyladowalo u na w lozku, A pomysle jaka bylam naiwna bo jako niemowlak mial tylko 2 pobudki na jedzenie. Myslalam sobie wyelimunemy jedno i nocka przespana haha Dzis zmienia sie z dnia na dzien potrafi spac od 19-20 do 24 a sa nocki ze budzi sie co godz ale zeby sprawdzic ze mama jest obok, ze musi sie przytulic itp. Nie jest przewidywalny.
    • mruwa9 Re: Spanie 24.02.13, 18:27
      Tak, to normalne.
      Zakladasz kolejny watek na ten sam temat. Zaraz cie wywala ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka