30.01.11, 17:26
witam po 11 latach małzebstwa dowiedzałam sie mąz mnie zdradza .wyprowadził sie z domu zostałam sama z 3 dzieci jest mi bardzo ciezko niewiem czy sobie poradze ,ale wiem ze dla dzieci musze byc silna ,czy ktoras z was przezyła cos takiego .jak zyc po zdradzie. nie umiem mu tego wybaczyc ,lezec z nim w łózku i myslec ze ona tez go dotyka .
Obserwuj wątek
    • he_xe Re: Zdrada 30.01.11, 20:00
      Każda z nas ma inną historię smile zerknij też na forum "życie rodzinne", tam jest sporo podobnych wątków
    • j-e-a-g Re: Zdrada 31.01.11, 15:16
      Przezyłam....I teraz jestem szcz,ęsliwą rozwódka, a z ex po dłuższym czasie jesteśmy na stopie przyjacielskiejwink) Też myślałam na poczatku że nie dam rady dwójka malutkich dzieci, jedno 1,5 miesiaca drugie 3,5 roczku
      w tym jedno cięzko chore, ale dałam rade, choć pierwzy rok był cięzki...dasz i ty radę.Nie myśl o zdradzie o tamtej kobiecie bo cię psychicznie wykończy,wiem to z autopsji.Ja doszłam do takiego wniosku,że to Ja jestem lepsza od tamtej ,bo to nie Ja rozbiłam rodzine, to nie ja jestem szmata, to nie Ja nie mam żadnych wartości moralnych.To Ja jestem lepsza, to Ja urodziłam mu dwójke cudownych dzieci i to J mam dla kogo zyc, usmiechac sie być szczęsliwą.
      • bummm333 Re: Zdrada 31.01.11, 16:15
        dziekuje bardzo za wsparcie dobrze wiedziec ze są kobiety które dają se rade po takim swinstwie ,ja tez dam dla dobra dzieci. Zlozyłam dzis pozew do sądu o alimenty i separacje małżenską.
        • problemaaaaaaaaaaa Re: Zdrada 01.02.11, 20:32
          separacja drgoa, bierz rozwod
      • zjm1111 Re: Zdrada 02.02.11, 12:44
        wiedzę, ze panowie lubią się wycofywać, gdy pojawiają się dzieci...
        moj uznal, ze kryzys rozpoczal sie, gdy nasze 2. dziecko mialo 1m-cysmile
        lada chwila sie wyprowadzasmile
        z czego to wynika?
        tak bardzo chcą być najważniejsi? tak bardzo czują się zaniedbani?
        przerasta ich proza dnia codziennego z pieluchami, płaczem itp itd?
        nie mają w ogole pojęcia co to znaczy poród, nieprzespane noce, zmęczenie....
        kurcze, po co oni w ogole istnieją????
        • he_xe Re: Zdrada 02.02.11, 12:54
          zjm1111 napisała:

> wiedzę, ze panowie lubią się wycofywać, gdy pojawiają się dzieci...

niektórzy wycofują się gdy tylko usłyszą słowo "ciąża", albo jak w moim przypadku w jej połowie wink

> przerasta ich proza dnia codziennego z pieluchami, płaczem itp itd?

Właśnie to usłyszałam, że przestraszył sie pieluch i nieprzespanych nocy. Poza tym, to "on dziecka nie chciał". Dodał też kilka innych powodów z doooooopy o których nie będę tu pisać, bo ręce opadają

> kurcze, po co oni w ogole istnieją????

No niestety, gdyby nie on nie miałabym mojej kruszynki wink
      • sowa_hu_hu Re: Zdrada 02.02.11, 21:45
        To twój mąż rozbił waszą rodzinę ,to była jego decyzja... a nie "szmaty"....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka