Dodaj do ulubionych

wyjazd do pracy

28.07.11, 10:34
czesc dziewczyny zostalam samotna matka jakies 3 miseiace temu i jest mi strasznie ciezko nie mam pracy ani alimentow bo partner siedzi nielegalnie w stanach...
mysle o wyjezdzie do Wielkiej Brytanii ale poszukuje kogos kto by ze mna ppjechal moze wsrod was jest chetna? moj synek ma 5.5 lat
Obserwuj wątek
    • uneevidence Re: wyjazd do pracy 29.07.11, 14:08
      Hej Justyna ja ma córke 1,5 roku i tez mysle o emigracji...własnie do UK
      • uneevidence Re: wyjazd do pracy 29.07.11, 14:09
        Podaj swojego maila, mój jest taki sam jak nick i kto wie moze nam obu sie uda?
      • koko-17april Re: wyjazd do pracy 02.08.11, 22:50
        a kiedy miałybyście jechać. Mam 2 letnie dziecko i też zastanawiam się nad wyjazdem.
        Pozdrawiam
    • atilka Re: wyjazd do pracy 31.07.11, 17:00
      Cześć. Ja też mysle o wyjeździe do UK. Mam 5,5 rocznego syna. I też myślałam, żeby pojechać z jeszcze jedna mamą. Mój email: kim136@wp.pl. Będę czekała na emial
      • justynany Re: wyjazd do pracy 03.08.11, 22:20
        dziewczyny sorki tyle dni sie nie odzywalam piszcie na moj email gazetowy jak na razie rozgladam sie w sieci za jakas praca i probuje nawiazac kontakty ze znajomymi w GB kiedy chcecie wyjechac i jak? Chcecie jechac w ciemno? Skad jestescie? Ja jestem z Gdanska moze by tak sie spotkac i pogadac jesli mieszkacie niedaleko? Chcecie jechac z dziecmi czy na poczatek same? i potem sciagnac dzieci? Ja mam mozliwosc zostawic malego z mama na jakis czas ale nie za dlugo
        Jak stoicie z jez angielskim?
        Moze nam sie uda?
        piszcie prosze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka