27.05.04, 23:02
Czy możecie mi polecic jakiegos dobrego adwokata, który pomoże mi sie
rozwieść?Jasne że interesuje mnie też cena za usługi?
niccola
Obserwuj wątek
    • faithmm Re: Adwokat! 27.05.04, 23:36
      Znam jedną panią adwokat z Wrocławia...świetna babka.To ona mi doradziła żebym
      olała "tatusia" moich dzieci skoro on się nie poczuwa do odpowiedzialności.
      • faithmm Re: Adwokat! 27.05.04, 23:38
        ...no tak , ale zapomniałam ,że Ty możesz nie być z Wrocławia wink)))
        • niccola3 Re: Adwokat!-Warszawa 28.05.04, 10:37
          Przepraszam majmocniej. Jestem z Warszawy, o czym zapomniała napisać.
          • maminka_wiktorynki Re: Adwokat!-Warszawa 29.05.04, 12:12
            W Warszawie płaci się 2000 za rozwód, 400 za napisanie pozwu. To pieniądze moim
            zdaniem wyrzucone w błoto, bo sprawdza się to co powiedział mi mój
            bratanek->prawnik"adwokaci w sprawcah rozwodowych nie robią nic, poza
            odpowiadaniem na pisma z sądu". Nie wierzyłam dopóki się nie przekaonałam.
            Wywaliłam 2000 i sama muszę za wszystkim łazić, bo moja Pani adwokat, zapomniała
            a to dać pisama o zabezpieczenie alimentów, a to wyroku do komornika , a to
            teraz przez jej pomyłkę nie mam zabezpieczonych tych 170 złotych zasiłku! Idź do
            ośrodka pomocy rodzinie, tam są darmowi adwokaci, którzy pomogą Ci napisać pozew
            i pokierują co i jak masz robić. W opiece społecznej są wywieszone adresy
            placówek, gdzie przyjmują (również za friko) studenci prawa i pomagają w różnych
            sprawach związanych z rozwodem. Kancelarie prawnicze szczerze odradzam!!!
            Pozdrawiam!
            • niccola3 Re: Adwokat!-Warszawa 29.05.04, 13:10
              bardzo dziękuję!!!
            • kamila77 Re: Adwokat!-Warszawa 29.05.04, 16:14
              Cholera, to ja sie biore za obliczanie, ile oszczedzilam, nie korzytajac z
              uslug adwokata smile Mam "pod reka" syna znajomych rodzicow, przedniego adwokata,
              ktory sie zapowida na gwiazde palestry, wiec w razie jakichs niejasnosci moge
              liczyc na jego pomoc. Staram sie tego nie naduzywac i jak do tej pory chyba ze
              dwa razy go o cos pytalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka