niccola3 27.05.04, 23:02 Czy możecie mi polecic jakiegos dobrego adwokata, który pomoże mi sie rozwieść?Jasne że interesuje mnie też cena za usługi? niccola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faithmm Re: Adwokat! 27.05.04, 23:36 Znam jedną panią adwokat z Wrocławia...świetna babka.To ona mi doradziła żebym olała "tatusia" moich dzieci skoro on się nie poczuwa do odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
faithmm Re: Adwokat! 27.05.04, 23:38 ...no tak , ale zapomniałam ,że Ty możesz nie być z Wrocławia ))) Odpowiedz Link Zgłoś
niccola3 Re: Adwokat!-Warszawa 28.05.04, 10:37 Przepraszam majmocniej. Jestem z Warszawy, o czym zapomniała napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
maminka_wiktorynki Re: Adwokat!-Warszawa 29.05.04, 12:12 W Warszawie płaci się 2000 za rozwód, 400 za napisanie pozwu. To pieniądze moim zdaniem wyrzucone w błoto, bo sprawdza się to co powiedział mi mój bratanek->prawnik"adwokaci w sprawcah rozwodowych nie robią nic, poza odpowiadaniem na pisma z sądu". Nie wierzyłam dopóki się nie przekaonałam. Wywaliłam 2000 i sama muszę za wszystkim łazić, bo moja Pani adwokat, zapomniała a to dać pisama o zabezpieczenie alimentów, a to wyroku do komornika , a to teraz przez jej pomyłkę nie mam zabezpieczonych tych 170 złotych zasiłku! Idź do ośrodka pomocy rodzinie, tam są darmowi adwokaci, którzy pomogą Ci napisać pozew i pokierują co i jak masz robić. W opiece społecznej są wywieszone adresy placówek, gdzie przyjmują (również za friko) studenci prawa i pomagają w różnych sprawach związanych z rozwodem. Kancelarie prawnicze szczerze odradzam!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Adwokat!-Warszawa 29.05.04, 16:14 Cholera, to ja sie biore za obliczanie, ile oszczedzilam, nie korzytajac z uslug adwokata Mam "pod reka" syna znajomych rodzicow, przedniego adwokata, ktory sie zapowida na gwiazde palestry, wiec w razie jakichs niejasnosci moge liczyc na jego pomoc. Staram sie tego nie naduzywac i jak do tej pory chyba ze dwa razy go o cos pytalam. Odpowiedz Link Zgłoś