Dodaj do ulubionych

DO MODERATOREK!

11.08.04, 11:10
Przepraszam ale co robi na tym forum Impala29? czy wiecie co ona wyprawia na
forum i poza nim? a może to ja pomylilam fora? wydawalo mi sie że to forum
dla samodzielnych matek, gdzie moga sie powymieniac opiniami poradzic i pomoć
jedna drugiej. tymczasem spotyka mnie cos takiego. Czy takich przypadkow nie
da sie kontrolować? bede wdzięczna za odpowiedz
pozdrówka, Kalina i Mikołaj
Obserwuj wątek
    • impala29 Re: DO MODERATOREK! 11.08.04, 14:06
      no co wyprawiam?? zamordowałam kogoś, pobiłam ??
      no kochana napisz
      • niezabutka Re: DO MODERATOREK! 11.08.04, 14:21
        Primo: teks ze stopki powszechnie znany żadne nowum..przyjacielem twoim -
        NeVER! - a na wroga..nawet tym nie chcialabym byc. A co najważniejsze: nie
        wydaje mi sie żeby ten post był skierowany pod twój adres - czyżbym sie myliła?
        no i mialam rację..ech..szkoda słów..
        • amfenix Do impali29 11.08.04, 23:51
          Jestes prawnikiem, więc pomagaj jak możesz.Ale nie oceniaj, nie prowokuj i nie
          dołuj bezpodstawnie dziewczyn.Wszelkie impertynencje i wyzwiska sa wysoce
          niestosowne w sytuacji w której znalazła sie większośc z nas.Postaraj się o
          więcej wyczucia i smaku w tym co piszesz.To nie jest elitarne forum dla
          superinteligentnych, superwygadanych i superzaradnych.To forum dla każdej
          samotnej i skrzywdzonej matki.Inteligentny człowiek nie wywyższa się, nie gnoi
          nikogo dla podbudowania własnego ego, swoje poglądy prezentuje w sposób
          nieobrażający nikogo.Przemyśl to.Studia prawnicze do czegos chyba zobowiązują?
          I uświadom sobie, że to forum Samodzielna mama!Tu się poszukuje ciepła i
          wsparcia a nie ostrej krytyki.Każdy ma chwile słabości, nieporadności,
          wahania.Każdy!!!Takich osób sie nie depcze.To niemoralne, nieetyczne...
          Chcesz pomagać to się tego naucz.Masz serce?Pokaz że masz.
          • niezabutka Re: Do impali29 12.08.04, 08:39
            Dziękuję, naprawdę, już był moment że przemknęła mi taka myśl, że może to ja
            jestem w błędzie..ale nie ma wierutniejszej bzdury..
            pozdrawiam, Kalina i Koko
            • amfenix Re: Do impali29 12.08.04, 10:22
              NIezabudko nie dawaj wyprowadzać się z równowagi i nie schodź ponizej swojego
              poziomu.A i nie ufaj ślepo nikomu, zwłaszczxa w necie.To nierozważne i
              niebezpieczne.Przekonałaś się chyba?I nie przejmuj się ogólnie.POwiem ci z
              doswiadczenia forumowego, że czasem jak nami ktos dobrze potrząsnie to się nam
              to prędzej czy później przyda.I o kolejne doswiadczenia w kontaktach z ludźmi
              jesteś bogatsza hi hi hi.Trzym się.
              • niezabutka Re: Do impali29 12.08.04, 11:35
                no racja racja..dostalam szkołe i dobrze mi tak. Nauczka na przyszlość żeby za
                szybko nie zawierac znajomości..a tak na marginesie że jak przyjrzalam się
                postom pani wymienionej w tytule to niby prawnik, nic nie poradzi, ale za to
                zawsze jest: napisz do mnie na priv..oprócz niej na apel odpowiadaja prawnicy,z
                konkretna porada, z ktorej niejedna mama jeszcze skorzysta, bez ceregieli..a co
                ta pani wypisuje na ten priv to juz się przekonalam..porada prawna mi to nie
                pachnie..a jak się juz pojawia kwestia finansowa to w ogóle mam już calkiem
                brzydkie mieszane uczucia..może inne nowe forumowiczki naucza sie na
                przykladzie mojej niepoprawnej naiwności..
                pozdrowka
    • stynka Re: DO MODERATOREK! 12.08.04, 14:24
      Czy takich przypadkow nie da sie kontrolować?

W bardzo nikłym zakresie. Można np. posty takiej osoby usuwać. Ale nawet gdyby,
      to niekoniecznie zniechęci ją do dalszego pisania. Poza tym forum jest
      publiczne, pisałam o tym wielokrotnie...

Według mnie najskuteczniejszą metodą jest ignorowanie albo wręcz bojkot, ale do
      tego potrzebna jest współpraca i konsekwencja innych użytkowniczek bądź
      użytkowników forum.

Wszelkie naruszenia zasad regulaminu proszę zgłaszać na mój adres gazetowy.

Pozdrawiam,
      stynka
      • niezabutka Re: DO MODERATOREK! 12.08.04, 14:52
        tak też postepuje ostrzeagma innych przed ta osobą, żeby nie nabrały sie tak
        jak ja szczególnie własnie nowe forumowiczki. Zaraz zapoznam sie z regulaminem
        dogłebniej, bo zachowanie tej osoby jak dla mnie zakłoca zasady współżycia
        społecznego że o dobrej kulturze juz nie wspomne. A napewno nie jest juz na
        miejscu na tym forum ani żadnym innym z dzieckiem w tytule..Śliczne dzięki za
        odpowiedz, jeśli to co mnie spotkalo ze strony tej osoby narusza regulamin dam
        niezwłocznie znac.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka