ewunia45 23.06.05, 21:22 Proszę o pomoc w napisaniu podania do sądu w sprawie alimentów dla mnie - żony . Czy ktoś może mi pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbbb10 [...] 24.06.05, 14:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_mart Re: alimenty dla żony-pomoc 24.06.05, 15:12 Może byś się poszedł/poszła leczyć??? choć chamstwo jest nieuleczalne niestety środkami znanymi medycynie. Jakim prawem tak do niej piszesz? skąd wiesz, że na nią te alimenty a nie np. na kolezankę? skąd wiesz, że nie dostanie? Może jej mąż został uznany wyłacznie winnym i jej się należą? skąd w ogóle wiesz, że jest dziecko? Alimenty na ex małżonka przysługują też jak nie ma dzieci. Skąd wiesz, że nie pracuje - znam takich co pracują i pomimo to znajdują się w niedostatku. Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: alimenty dla żony-pomoc 24.06.05, 21:17 a ja znam też takie, które zarabiają i to dobrze - i tez dostają alimenty na siebie. A w ogóle to niektórzy powinni się cieszyć, że nie mieszkamy w Stanach... Odpowiedz Link Zgłoś
bbbb10 Re: alimenty dla żony-pomoc 24.06.05, 22:40 uderz w stół a nożyce się odezwą....jesteście tak proste w swojej formie, że nie trudno się zorientować o co chodzi. Lenie, lenie i jeszcze raz lenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś