Dodaj do ulubionych

Samodzielne mamy z okolic Katowic

10.07.05, 21:04
Czesc,
kolejny raz pisze na tym forum, wczesniej opisalam cala moja zyciowa sytuacje, teraz chcialabym poznac jakies mamy ktore samotnie wychowuja dzieci z okolic Katowic. Bardzo potrzebuje teraz przyjazni, wyjsc, nie siedzenia sama z dzieckiem w domu. Jak chcecie poznac moja historie to tytul: Co robic ojciec dziecka nie chce zwiazku - Odezwijcie sie, w koncu w zyciu zle jest samemu borykac sie z problemami
Aneta
Obserwuj wątek
    • alka44 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 10.07.05, 22:18
      Ja jestem z okolic, ale ja jestem nie w tym przedziale wiekowym.
      Moje dziecko(najstarsze maleństwo) w sierpniu kończy cwierć wieku.
      • netka29 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 11.07.05, 21:46
        Czesc, wiesz co nie przeszkadza mi to, doswiadczenie zyciowe bardzo sie przyda w sytuacji w ktorej jestem, jakbys chciala pogadac to ja chetnie
    • samamama3 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 10.07.05, 23:33
      Witaj i ja somdzielna z Katoeic smile z jakij dzielnicy Katowic pochodzisz ?
      • netka29 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 11.07.05, 21:46
        ja jestesm z Katowic a ty?
      • niezabutka Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 12.07.05, 15:26
        witam drogie samodzielne..........ja równiez z Katowic...i równiez samodzielna
        (?)..........tzn sama wychowuję synka..pozdrowienia dla wszystkich
        samodzielnych z Katowic i nie tylko, uszy do góry!! jak facet sie zmył - znaczy
        nie wie co stracił...głupi i tyle..a ktos mądry powiedział kiedys: nie masz
        grzechu nad głupotę..ci faceci po prostu nie byli nas warci ot co..pozdrowienia
        i do usłyszenia......
        • samamama3 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 12.07.05, 17:21
          Dziewczyny z jakich dzielnic Katowic pochodzicie ??
          • niezabutka do samamama3 13.07.05, 08:47
            witam. czemu pytasz? to ma jakieś znaczenie? a ty z jakiej dzielnicy Katowic
            jesteś?
            • samamama3 Re: do samamama3 13.07.05, 17:43
              Pytam bo może mogłybysmy się spotkać może mieszkamy gdzieś nie daleko siebie.
              Ja mieszkam na wełnowcu

Pozdrawiam niezabutke
              • niezabutka Re: do samamama3 14.07.05, 11:53
                Witaj samamama - wybacz to przez mój (niekoniecznie wrodzony) brak
                zaufania...jestem z giszowca, nie ma sprawy zawsze chetna na spotkanie myslę że
                netke 29 tez zaprosimy.co ty na to? masz synka czy córeczkę? i w jakim wieku?
                jesli moge spytac oczywiście,
                serdecznie pozdrawiam,
                a wełnowiec znam mialam tam kiedyś znajomych - pozdrow ode mnie wełnowiec
                acha oczywiście - jestem mamą półtorarocznego Mikołajka
                • samamama3 Re: do samamama3 14.07.05, 15:25
                  Mam dwóch łobuziaków 3,5 oraz 9 lat (nie dają mi się nudzić)
                  • niezabutka Re: do samamama3 15.07.05, 08:59
                    witaj, rany fajnie masz mi sie marzy druga dzidzia..na razie bez szans i
                    peryspektyw na drugie dziecko ale jak twierdzę - nad skrzywdzonymi Opatrzność
                    czuwa i może jakims cudownym zrządzeniem losu założę kiedys pełna rodzinkę..na
                    razie jestesmy 1+1 i nie narzekam, bo gdyby nie przypadek nie byłoby mojego
                    cudowengo Kasztaniaczka.....może byłby inny ale to nie był by TEN
                    SAM......myślę że chętnie się z wami spotkam, z netką z Tobą i wszystkimi
                    innymi mamami które mają ochotę na spotkanie - tyle że dopiero w drugiej
                    połowie sierpnia bo teraz zdecydowanie urlopujemy i to muszę sie pochwalić całe
                    3 tygodnie!!! bede jeszcze tydzien a potem - w drogę!!! pisz śmiało a jesli nie
                    stracisz ochoty na spotkanie - to jesteśmy wstępnie umówione!
                    Pozdrawiam Kalina z Mikołajkiem
          • netka29 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 15.07.05, 22:48
            Czesc,
            ja jestem z Giszowca... bardzo chetnie mozemy sie spotkac. Znamy sie z niezbutkoa i dlatego pisala o mnie. Jak bedziesz miala ochote pogadac to mozna znalesc mnie na gg 2523780. Mozesz tez pisac na prywatnego maila. Dzieki ze sie odezwalas
            pozdrawiam
            Aneta
    • gwiazdka271 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 14.07.05, 20:01
      Witaj Maleńka. Głowa do góry. Ja także sama wychowuje mojego skrzata ( Bartosz-
      4,5 roku). Mieszkam w Sosnowcu więc jeżeli masz ochotę pogadać nie ma sprawy. I
      pamietaj na jednym facecie świat się nie kończy. Pozdrawiam ( najłatwiej
      spotkać mnie na gg-6695137)
      • netka29 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 15.07.05, 16:14
        Czesc Gwiazdeczko,
        to mamy dzieciaczki w podobnym wieku... chetnie pogadam na gg, moj nr 2523780,
        bede wieczorkiem to cie poszukam. W razie czego napisz to mozemy sie spotkac.
        Ja jestem przez ten tydzien jeszcze w domu, a potem jedziemy na wakacje (z
        niezabutka), dlatego jak masz czas popoludniami to mozemy jeszcze w przyszlym
        tygodniu, ale jak co to pogadamy na gg. Do uslyszenia
        Aneta
    • mi39 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 16.07.05, 23:12
      Witam,

chętnie poznam mamy z okolic Katowic w wieku ok. 40, z dziećmi w przedziale
      wiekowym 9-13. Lubię aktywnie spędzać wolny czas, a w towarzystwie to tym
      przyjemniejsze. A może i dzieci się zaprzyjaźnią.
      Pozdrawiam
      mi
      • niezabutka Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 19.07.05, 12:48
        szkoda "mi"..........mam tylko 32...lata oczywiście. nie kfalifikuje sie i
        dzidzia też przymaława...ale serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia..
        niezabutka
    • kola2005 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 22.07.05, 10:35
      cześć,
      jestem mamą z katowic-giszowca, nie samotną, ale chętną do "babskich spotkań"
      np. w piaskownicy. Jestem mamą 10-miesięcznego Kacpra.
      • niezabutka Re: do Kola2005 22.07.05, 13:09
        witam, nie ma sprawy spotkamy się w piaskownicy a zmówimy sie po naszym urlopie
        w drugiej połowie sierpnia,
        Podrawiamy z Mikołajkiem 19 miesięcy
        • kola2005 Re: do Kola2005 22.07.05, 13:52
          fajnie, że odpisałaś
          czekam na info
          napisz na priv z jakiej jesteś ulicy może się już np. znamy lub tylko z widzenia
    • oczkoblue4 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 23.07.05, 00:01
      hey a ja tez jestem z katowictongue_out ale dzieciaczka nie mam jeszczesadbardzo je kochuniam czesto sie nimi opiekuje smileeh zazdroszcze wamsmile))kiss jak cos moj nr gg5380458 chetnie porozmawiamsmilepozdrawiam cieplo
    • zyletk4 Re: Samodzielne mamy z okolic Katowic 28.07.05, 11:21
      no ja jestem przyszla samotna mausia jestem w 31 tygodniu ciązy i jest mi bardz
      cięzko jestem z piekar sl to moj numer gg jak ktos chce pogadac 3812334 żaneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka