anulka210 23.11.05, 10:39 Mam takie nietypowe ale chyba ciekawe pytanie Jaka jest Wasza dziewczyny hierarchia wartości? Co jest w Waszym życiu na pierwszym, a co na dalszych miejscach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: Hierarchia wartości 23.11.05, 11:02 1.Rodzina:partner, dzieci ,rodzice, rodzenstwo,itd... 2.Praca społeczna, tyle mam siebie ile daje innym... 3. Praca zawodowa, lubie to co robie i realizuje się... Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: Hierarchia wartości 23.11.05, 11:14 Hi, 1. wolność (szeroko rozumiana - moja, innych - generalnie do życia właśnie według własnych wartości, z wyłączeniem patologii), 2. prawda. To takie wartości nadrzędne. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
pelagaa Re: Hierarchia wartości 23.11.05, 11:32 Na pierwszym miejscu dom i rodzina, w tym momencie to dziecko (zdecydowanie najwazniesze), rodzice, brat. Na drugim miejscu praca, daje satysfakcje i pieniadze. Na trzecim miejscu ja, bo jestem egoistka od jakiegos czasu i staram sie byc dla siebie lepsza, niz bylam wczesniej A w slowie ja wiele sie miesci, bo to to wszystko, co jest dla mnie dobre i co daje mi przyjemnosc Odpowiedz Link Zgłoś