karaluszek10 06.09.06, 14:50 Dziewczęta czy mozecie mi powiedziec tak mniej więcej jakie pytania zadaje sąd na przesluchaniu? (sprawa o ustalenie ojcostwa i alimenty) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon00 Re: o co pyta sad?? 06.09.06, 14:58 pkt. dotyczące ojcostwa - kiedy następowało między Wami współżycie z dokładnością co do dnia i godziny, jak często to było, gdzie to było, w jakich pozycjach to robiliście, czy prócz ojca byli jeszcze inni mężczyżni, czy stosowaliście różne gadżety a alimenty; ile zarabiasz, jakie ponosisz wydatki na dziecko, jakie dotychczas koszty poniosłaś ... takie standartowe pytania Odpowiedz Link Zgłoś
monika9920 Re: o co pyta sad?? 06.09.06, 15:05 Jeszcze zalezy co twoj ex powie .. U nas bylo "uznaje pan dziecko ?" tak zgadza sie pan placic 600 zl/mies : "nie" A ile pan proponuje : "400 pln" A pani sie zgadza ? "tak" i tyle ...... M Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: o co pyta sad?? 06.09.06, 17:02 no szymon troche przesadził w jakich pozycjach to moze nie ale cala reszta tak- koszmar!! A u nas tak bylo ze na te wszystkie krepujace pytania tylko ja musiałm odpowiadac mimo tego, że ex odprazu powiedzial, ze uznaje dziecko!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamatoomaszka Re: o co pyta sad?? 06.09.06, 17:49 Na sprawie o alimenty pytali mnie czy mam ruchomosci, nieruchomosci, dodatkowe zrodla dochodow, pozyczki, kredyty, dlugi prywatne, czy mi ktos pomaga, czy duzo choruje i jaki jest moj stan zdrowia....., jak oceniam poziom zycia ex i jego nowej zony...... Sprawy o uznanie dziecka na szczescie nigdy nie przezylam. Odpowiedz Link Zgłoś
kini_m Re: o co pyta sad?? 06.09.06, 18:41 mama_ameleczki napisała: > na te wszystkie krepujace pytania tylko ja > musiałm odpowiadac mimo tego, że ex odprazu powiedzial, ze uznaje dziecko!! A to numer. Chyba sąd nie umył uszu. No ale za wnikliwość sądu trudno mieć złość. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: o co pyta sad?? 06.09.06, 19:14 Nawet w pewnym momencie zapytałam sie sadu "Czy w tej sytacji te pytania są konieczne" Na co Wysoki Sąd raczył mi odpowiedzieć:" Czy uważa pani, że gdzyby te pytania nie były konieczne Sad zadawał by je ze wści..twa"? Odpowiedz Link Zgłoś