Dodaj do ulubionych

Do Mam z Krakowa

IP: *.* 07.03.02, 07:05
Witajcie!!!!!!Mieszkam w Nowym Bieżanowie, proponuję spacerki po pobliskim parku. Jak człowiek siedzi w domu to czuje się baaardzoo samotny, więc może macie ochotę się zaprzyjażnić i trochę tej samotności odleci... Mój e-mail maciekmajer@krakow.home.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: JolaS Re: Do Mam z Krakowa IP: *.* 18.03.02, 15:33
      Hej, ja wprawdzie nie jestem z Krakowa, lecz z Marek k/Warszawy, ale też czasem szukam jakiegoś lekarstwa na samotność. Wprawdzie nie jest mi żle, ale wiesz jakie dziś czasy! Praca, nauka, sprawy domowe, dzieci, zaganianie takie, że nie ma czasu na pogaduszki. Wolniejsze jesteśmy po ok. 21:00, kiedy dzieci śpią... Ale wtedy to już trochę za póżno na życie towarzyskie.Ja chyba już sobie z Tobą pisałam (to ja chciałabym wybrać się na tę wiosenną wycieczkę do Krakowa); mam na imię Jola, mam 34 lata i Arturka 6-letniego i Adrianę - 3-lata. Oboje są chorzy na grypę i dziś muszę koniecznie pójść z Adą do lekarza, bo chyba nie obejdzie się bez antybiotyku.Jesli miałabyś ochotę sobie ze mną pomailować - jestem otwarta! Pozdrawiam!P.S. Mój adres e-mailowy: jstaniszewska@interia.pl
    • Gość: akasia Re: Do Mam z Krakowa IP: *.* 19.03.02, 22:04
      Hej Kalpa!Mieszkam, co Cię pewnie ucieszy, na Nowym Prokocimiu. Ponieważ moja córeczka już chodzi do przedszkola (3,5 latka) więc codzienne spacery mam z głowy. Ale w weekend mogłybyśmy się spotkać. Masz na osiedlu fajny plac zabaw dla dzieci (za szkołą 24) chętnie bym się tam wybrała.Pozdrawiam, Kasia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka