Dodaj do ulubionych

dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa

• Gość: Eliza Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 77.222.254.* 19.02.15, 22:11
      Polecam Adwokata Małgorzatę Woźniak do sprawy o rozwód. Jestem niezwykle zadowolona z przebiegu mojej sprawy. Tel do Pani Mecenas 503 662 367.
      • karinabielany Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 24.02.15, 10:29
        Proszę spróbować u mec. michała krawczyka, właśnie jestem w trakcie sprawy rozwodowej i jak do tej pory jestem baaardzo mile zaskoczona. Prawnik jest osobą kompetentną, a jego działa szybkie i efektywne. Ja kontaktuje się z nim pod nr 509-952-452. W razie czego proszę o kontakt na priv.
        • guestowiec1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.07.15, 01:10
          kilka postów wyżej.
          • Gość: p Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.19, 23:33
            p
        • Gość: aa Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 95.40.127.* 10.12.18, 02:17
          a
          • Gość: MD Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 95.40.127.* 10.12.18, 02:25
            Polecam mecenas Joanna Łapińską, bardzo pomocna i skuteczna,niezwykle charyzmatyczna osoba, wygrała moją sprawę o rozwód i rozdzielność majątkową, jest godna polecenia ma duże doświadczenie, komórka do p. mecenas 601-955-555
        • Gość: Eli Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.19, 01:33
          Adwokat Joanna Łapińska to prawdziwa wojowniczka. Bardzo jestem wdzięczna za jej pomoc i polecam do trudnych życiowych spraw jakimi są sprawy rodzinne i rozwód
          • Gość: bb Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.20, 00:56
            też polecam panią Joannę, do rozwodu najlepsza
        • Gość: Czekamczekapminic Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.11.19, 09:01
          Mają sprawę prowadzi adwokat Anna Grabowska, jestem już po wyroku i byłem bardzo zadowolony dopóki moja była się odwołała i już pół roku czekam na rozprawę. Ale Pani Grabowska wywalczyła mi opiekę naprzemienną i nie mam alimentów w sumie to mogę czekać. Dzieciaki są ze mną i to jest najważniejsze. Dlatego polecam Panią Anię 603771055
        • Gość: Weronika Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.19, 03:26
          Polecam adwokat od rozwodów panią Joannę Łapińską, to doświadczona i skuteczna prawniczka. Wygrała mi sprawę rozwodową (a nie była łatwa, walka o dzieci, winę, alimenty, mój były nie odpuszczał do końca), a teraz podział majątku, jestem bardzo zadowolona. Poleciła mi ją koleżanka i sprawdzałam też w internecie ma bardzo dobre opinie. Duża wiedza, profesjonalizm, dobry kontakt, ceny przystępne i uczciwe
        • Gość: Broszka77 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.19, 12:37
          Tak! Tez polecam! Jest mega dobry!
        • Gość: kupelrozwodnika Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.02.21, 10:57
          www.adwokatannagrabowska.pl dla mnie petarda, jak będę się rozwodził to na pewno z nią, to adwokat mojego kumpla, a ja byłem świadkiem na sprawie, zmiażdżyła drugą stronę
          • Gość: Wiola Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.21, 18:47
            Pani Mec. Joanna Łapińska to skuteczny adwokat od rozwodów i specjalizuje się w prawie rodzinnym. Moją sprawą zajęła się z zaangażowaniem i dostałam zabezpieczenie 2400 i 2700 pln na dzieci i zabezpieczenie mieszkania ze mną. Jest fajną, ciepłą osobą, bezpośrednia nie stwarza sztucznych barier, nie bałam sie jej pytać o wszystkie moje wątpliwości jak postępować z mężem, który mnie ciągle atakował, wszystko wyjaśniała i tłumaczyła, dzęki jej pomocy dałam rade ogarnąć wszystkie sprawy. Bardzo bardzo polecam panią Joannę, nr telefonu pani Mec. 601 955 555
          • Gość: kicha1234 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.21, 17:17
            Zgadzam się w 100 %
            • Gość: kicha1234 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.21, 17:19
              Zgadzam się w 100 % że Grabowska Anna na sali doskonale sobie radzi. Polecam
          • Gość: igormatczak Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.21, 17:31
            To prawda, mec. Grabowska mi też prowadziła sprawę, przewidziała wszystko co się wydarzyło, bardzo jej za to dziękuję i podaje nr 603771055
            • Gość: Michał Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.21, 02:24
              Mec. Łapińska to brzytwa na sali rozpraw! Ogromna wiedza i doświadczenie, nie ma na nią mocnych i nie chciałbym jej mieć jako przeciwnika, wygra każdą sprawę
      • Gość: adam Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.15, 09:54
        Ja na forum znalazłem tel. do Pani adw. Magdaleny Staszewskiej, która specjalizuje się w rozwodach. Byłem wcześniej u innego adwokata, który powiedział, że "możemy sie zgodzić na to co proponuje adwokata Pana żony". Rece mi opadły, miałem widywać dzieci raz w tygodniu i płacić 3000 zł alimentów. Poczułem sie jakby żona miała dwóch adwokatów a ja żdnego. Nie chciałem być niedzielnym ojcem, jestem zwiazany z dziećmi i nie wyobrażam sobie żeby ich nie widywac regularnie. Potem trafiłem do Pani mec. Staszewskiej. Wszystkie pozytywne opinie sie potwierdziły. Umie słuchać i doradzić. Doprowadziła do zawarcia ugody i uzysałem opiekę naprzemienna nad dziećmi a dodatkowo nie płacę żadnych alimentów żonie. Jestem bardzo zadowolony. Rozwód zakończył sie na pierwszej rozprawie. Dla mnie tak dokładnie to powinno wygladać!!!! Podaje tel do adw. Staszewskiej - 508 164 048
        • Gość: AdamArek Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.15, 09:46
          Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata do rozwodu zachęcam aby szukali pomocy w kancelarii mecenas Małgorzaty Woźniak z Warszawy. Prowadzilismy razem sprawe początkowo o alimnety, sad zawiesił, bo żona złożyła pozew o rozwód. Dalej już skupiliśmy się n rozwodzie, a tu już walczylismy o wszystko, alimnety, kontakty z dziećmi, przesłucahliśmy kilkunastu świadków, biegłych, czasem juz traciłem nadzieje, ze sie to zakonczy. Ale zakonczylismy i polecam, bo przez dwa lata współpracy nie zawiod,łem sie.
          • Gość: rozwiedziona Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.15, 13:51
            Polecam mec Frankowskiego z hożej, świetny specjalisty bardzo zyczliwi i cenowo tez ok. bardzo mi pomogł. zna siena rzeczy
          • Gość: MariaSzydłowska Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.15, 14:47

Bardzo dobra od spraw rodzinnych, rozwodów, spraw majątkowych jest mecenas Nakonieczna-Wójcicka, prowadziła sprawę rozwodową mojej siostry i teraz moją o alimenty na dzieci i na mnie bo mąż nie chce płacić. Telefon do kancelarii 660488862
            • Gość: Piotr Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.15, 17:19
              Z mojej strony doświadczenie z kancelariami jest różne...., w tym roku znalazłem wreszcie kogoś kto rzetelnie podchodzi do spraw,dlatego jeśli dla kogoś jest ważna dobra współpraca i efektywna, to moją sprawę prowadziła adw. E. Winkiel, kancelaria adwokacka -Winkiel ze Śródmieścia, tel. 606 742 334 ,
            • Gość: ul Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.19, 23:42
              polecam panią adwokat Joannę Łapińską, prowadziła moją sprawę rozwodową, jest bardzo skuteczna
          • Gość: Bogus35 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 130.148.60.* 03.08.15, 00:27
            Również mogę polecić p. Grześkowiak- dobra i skuteczna adwokatka.
          • Gość: gore g Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 22.12.15, 19:27
            Polecam adw Małgorzatę Woźniak. Prowadziła moją sprawę rozwodowa.
          • Gość: AGA Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.20, 22:54
            polecam adwokata panią Joannę Łapińską, jest prawniczką od rozwodów i jest mega skuteczna, a przy okazji sympatyczna i bardzo empatyczna jak na prawnika
      • domariusza Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.01.16, 09:42
        Korzystałem z usług Pani Magdaleny Grześkowiak. Pani mecenas Grześkowiak przygotowała dokumentację pozwu i pokierowała moimi działaniami, co pozwoliło mi na uzyskanie tego o co walczyłem ? opieki nad dzieckiem z ograniczeniem praw rodzicielskich dla matki. Kontakt z Panią Mecenas zawsze był bardzo rzeczowy i na wysokim poziomie merytorycznym. Nie miałem problemu z błyskawicznym uzyskaniem odpowiedzi przez telefon, sms, lub mail. Widać było aktywne dążenie do skutecznego pozytywnego rozwiązania sprawy. Serdecznie polecam!!!
      • tolka301 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 11.02.16, 11:53
        O p. Grześkowiak też słyszałam. Energiczna adwokat, zawsze wie co powiedzieć do tego uprzejma dla klienta i taktowna, a wiadomo że rozwód to nic przyjmnego więc to też sie liczy
        • Gość: gigunqw Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 22.02.16, 10:31
          Polecam adw Małgorzatę Woźniak. Prowadziła moją sprawę rozwodowa prowadzi obecnie podział majątku. Tel 503662367 rewelacja.
          • Gość: Martusia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.21, 03:11
            Polecam panią Joannę Łapińską, ona się specjalizuje w rozwodach i alimentach i w ogóle rodzinnych. Jest bardzo rzeczowa i skuteczna w tym co robi, to dobry adwokat, ja jej zaufałam w 2 sprawach i z obu jestem zadowolona i wdzięczna za pomoc. Telefon do pani mecenas 601.955.555.
      • aleksandraa222 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 13.03.17, 15:54
        Ja polecam panią Wiolettę Szewczak - zawsze przygotowana, uśmiechnięta i dzięki niej i jej doświadczeniu obyło się bez zbędnych problemów przy rozwodzie.
      • Gość: Magda Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.17, 01:06
        Polecam mecenas Joanne Łapińską, bardzo dobra i skuteczna od rozwodu
      • Gość: jndkifigyhesguiszh Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.17, 14:45
        Strasznie tu dużo reklam, zamiast polecania...
        Ja przeszłam sprawę rozwodową i naprawdę wiem jak jest ciężko. Mi bardzo pomogła adwokat Anna Grabowska, ma kancelarfie na Nowogrodzkiej, specjalizuje sie w rozwodach. Mi wywalczyła tyle ile chciałam. Najważniejsze jest że na sprawy nie wysyła zastepców tylko chodzi sama. Obiecałam że będę ją polecać ik polecam
      • Gość: Anna-43 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 95.40.149.* 17.11.17, 18:19
        Najlepsze w Warszawie są mecenas Celińska i mecenas Łapińska, nie chcę żadnej reklamować bardziej bo obu wiele zawdzięczam choć są z zupełnie innych kancelarii, ale obie prowadziły mi sprawy i muszę przyznać że obie są nie do pobicia w sprawach, duża wiedza i doświadczenie w Warszawie to słyną od lat. Dziś po tylu doświadczeniach nikomu innemu bym nie powierzyła sprawy. Walczą jak lwice i przeciwnik im nie straszny. Obie panie polecam bo ja i moje dzieci zawdzięczamy im dużo dobrego
      • dembikrobert Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 02.02.18, 15:22
        Wszyscy rzucają nazwiskami, ale mało kto napisał coś więcej odnośnie osoby prawnika, który go reprezentował. Co prawa mnie sprawa nie dotyczyła bezpośrednio, a mojej partnerki, ale Ingemara Grom adwokat od rozwodów spisała się naprawdę bardzo dobrze jeśli chodzi o rozstrzygnięcie. Sprawa nie była łatwa było dużo złej woli, ale finalnie udało się osiągnąć tyle ile prawnik powiedział, że można osiągnąć w tej sprawie. Wielki plus, kiedy adwokat reprezentuje swojego klienta osobiście, a tak było w tym przypadku. Dlatego mogę polecić, gdyby ktoś szukał namiaru to na www.privatelawyers.pl/ wszystko jest.
        • Gość: Bbcb Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.19, 19:14
          Nie będę polecać nikogo z nazwiska, ale zawsze sprawdzajcie kto ile jest już adwokatem, jak ktoś jest dopiero parę lat to wciąż się uczy i dopiero zdobywa doświadczenie, ja bym sie bała mu oddać swoją sprawę. Warto wziąć kogoś z dużym doświadczeniem kto zjadł zęby na swojej pracy i nic go nie zaskoczy i nie przegra wam sprawy
      • Gość: Aga Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.18, 22:30
        Adwokat Joanna Łapińska, sprawdzona. Od lat mecenas Łapińska i Celińska są najlepsze w Warszawie, ja wybrałam młodszą
        • Gość: Gosia 80 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 213.134.164.* 28.01.24, 21:52
          Ja też trafiłam do mecenas Łapińskiej i sprawa wygrana! Najlepszy prawnik od rozwodu w Warszawie!
      • Gość: agnieszka1970 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 26.03.18, 20:53
        Polecono mi radcę prawnego Annę Rojek i byłam bardzo zadowolona. Pani Mecenas jest w 100 proc. zaangażowana w sprawę. Do tego konkretna i sympatyczna. Z tego co wiem ma duże doświadczenie w sprawach rodzinnych i rozwodach. U mnie było orzekanie o winie z wyłącznej winy męża. Oczywiście wygrałyśmy. Z czystym sumieniem polecam!! Telefon do Pani Mecenas: 793 219 064
      • Gość: Agnieszka473 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 26.03.18, 21:38
        Polecono mi radcę prawnego Annę Rojek i byłam bardzo zadowolona. Pani Mecenas jest w 100 proc. zaangażowana w sprawę. Do tego konkretna i sympatyczna. Z tego co wiem ma duże doświadczenie w sprawach rodzinnych i rozwodach. U mnie było orzekanie o winie z wyłącznej winy męża. Z czystym sumieniem polecam!! Telefon do Pani Mecenas: 793 219 064
        • Gość: Kate Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.20, 23:09
          Pani Joanna Łapinska to uśmiechnięta charyzmatyczna adwokatka z dobrą energią, dobrym sercem, mój dobry duch. Dała mi ogromne wsparcie i wygrała sprawę rozwodową a łatwo nie było. Pani Joanna tak to wszystko wykombinowała że wygrałyśmy w sądzie okręgowym i apelacyjnym, a były mąż i jego adwokat dostali po nosie chociaż na początku mnie zastraszali. Kobiety górą!
          • Gość: Kate Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.20, 23:10
            Komórka Pani Joanny 601-955-555
      • Gość: Monikapes Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 26.03.18, 21:47
        Adwokatów i radców w Warszawie od groma. Namiar do mojej Pani Mecenas dała mi koleżanka z pracy, która sprawę rozwodową miała już za sobą.. I byłam zadowolona, bo dostałam to co chciałam (orzeczenie o winie męża). Alimenty też wywalczone takie jak chciałam. Pani Mecenas zna się na rzeczy i w pełni zaangażowana. Jakby ktoś potrzebował to podaję namiar: radca prawny Anna Rojek - telefon 793 219 064
      • Gość: MR Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 95.41.30.* 23.10.18, 01:02
        Do rozwodu polecam adwokata Joannę Łapińską, jestem bardzo zadowolona z tego jak poprowadziła moją sprawę, jest bardzo skuteczna, to najlepsza prawniczka od rozwodów
      • staryzapalnik123456 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 28.10.18, 17:58
        Ja będę uparcie polecać moją Panią Mecenas Annę Grabowską, jestem jej bardzo wdzięczny za poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Podaję telefon do Pani Ani 603771055
      • antantdar Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 06.11.18, 14:48
        Polecam .Nie zawiodłem się. Oddany sprawie.(jeszcze mu się chce walczyć). Kancelaria na Ul. Sulejkowskiej . Adwokat Artur Antoniewicz.
      • Gość: Eliza Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.datapacket.com 14.11.18, 12:38
        Ja polecam panią mec. Agnieszkę Kimak. Dzięki niej i jej doświadczeniu oraz zaangażowaniu i pomocy podczas całej sprawy rozwodowej mogłam przejść przez to wszystko. Dziękuję i polecam.
      • agamaga123 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 05.12.18, 12:23
        d
        • agamaga123 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 05.12.18, 12:30
          Bardzo polecam kancelarie praga, adwokaci wiedzą co robią,w pełni profesjonalnie przeprowadzają sprawę od początku do końca. Można wejść na ich strone internetową i dowiedzieć sie więcej.
          kancelaria-praga.pl/
          • stonkamarnotrawna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 09.12.18, 19:30
            Witam. W jakich sprawach specjalizuje się ta kancelaria?
            • staryzapalnik123456 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 14.01.19, 17:35
              Ja polecam Adwokat Anna Grabowska Kancelaria jest na Nowogrodzkiej, dostałem kontakt z polecenia 603771055
      • Gość: pp Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 95.40.127.* 10.12.18, 02:29
        p
      • wieslaw2288 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.12.18, 20:14
        Polecam Mecenas Małgorzatę Woźniak, mistrzyni rozwodowa i w sprawach rodzinnych znakomita. Znakomite podejście do Klienta, wszystko wytłumaczone, przedyskutuje podejmowaną strategie, doradza, daje możliwość wyboru, świetna intuicja, podejście życiowe, bo co mi np po rozwodzie z winy jak mam małe alimenty, zwane alimenty a winę to mogę powiesić , tylko gdzie??? Świetna, dziękuję Pani Mecenas. Kancelarię ma w Centrum Warszawy , dojazd bardzo dobry, chociaż przeniosła się z al. Jerozolimskich na Marszałkowską, ale cały czas Centrum. tel. 503 662 367.
      • asiaprust Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 13.01.19, 22:22
        DO WIZYTY U PRAWNIKA TRZEBA SIĘ DOBRZE PRZYGOTOWAĆ I TU KILKA WAŻNYCH RAD Ogólnie warto wiedzieć czym się kierować podczas wyboru pranika a nie kierować się samymi nazwiskami zamieszczonymi na forum. Są fajne informacje na ten temat i warto przeczytać przed wyborem prawnika. Kilka informacji tutaj www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod- warto się też zastanowić czy do danej sprawy lepiej brać adwokata czy radcę prawnego, cenne są też informacje jak się przygotować do wizyty u prawnika www.blog.wybierzprawnika.com/rozwod-z-orzekaniem-o-winie-jak-sie-przygotowac-do-sprawy-jeszcze-przed-wizyta-u-adwokata-adwokat-rozwod-wroclaw-adwokat-warszawa-rozwod/
      • staryzapalnik123456 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 14.01.19, 17:31
        Ja szczególnie mogę polecić adwokat Annę Grabowską. Też trafiłem do niej z polecenia. Wcześniej pomogła mojej znajomej. Specjalizuje się w sprawach rozwodowych. Mi bardzo pomogła podaję telefon do Pani adwokat 603771055
        • Gość: Justyna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.20, 15:01
          pani mecenas Joanna Łapińska wygrala moja sprawe rozwodową i podział majątku, polecam
      • martaros12 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 02.02.19, 12:04
        Niestety w poprzednim poście linki nie działają poprawnie - w razie czego trzeba je WKLEIĆ W PRZEGLĄDARKĘ lub tutaj zamieszczam jeszcze raz mam nadzieję, że będą działać

www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/ - Jak wybrać adwokata do rozwodu

www.rozwod24.info/adwokat-rozwod-warszawa/lepiej-wybrac-adwokata-czy-kancelarie-adwokacka-do-sprawy-o-rozwod-alimenty-podzial-majatku-adwokat-warszawa-opinie-adwokat-wroclaw-opinie/- tutaj czy lepiej adwokat czy duża kancelaria do rozwodu

BARDZO WAŻNA SPRAWA - CZYLI NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ PODPISUJĄC UMOWĘ Z ADWOKATEM

www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/ - Umowa z adwokatem na co zwrócić uwagę

WARTO TEŻ MIEĆ ŚWIADOMOŚĆ ILE KOSZTUJE ADWOKAT PRZED WIZYTĄ - aby nie zapłacić zbyt dużo, ceny często wymieniają użytkownicy na forach o rozwodach np:

www.rozwod24.info/forum/showthread.php?tid=88 - ile kosztuje adwokat do rozwodu

Trzeba dobrze się przygotować do wizyty u prawnika, poznać także swój problem w miarę możliwości zdobywając wiedzę z internetu i przygotować sobie pytania które zadamy bo podczas rozmowy gdy nie mamy notatek na 100% o czymś zapomnimy
      • kinga82 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 22.02.19, 14:24
        A ja z kolei byłam bardzo zadowolona z mecenasa Marka Kocewiaka (Kocewiak Szal i Partnerzy - 604 701 235 ). p. Marek jest bardzo rzetelny i Kancelaria ma bardzo przystępne ceny- są rzetelni, maja doświadczenie, jednym słowem super kancelaria, kameralna, fajnie urządzona, miesci się na Pradze, bardzo pomocni, konkretni ludzie i co najważniejsze przystępni cenowo mimo Warszawy, widać, że patrzą na człowieka i z pasją wykonują swój zawód. Gorąco polecam
      • staryzapalnik123456 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 14.05.19, 12:43
        Szanowni Państwo jeśli Wasz problem ze sprawą rozwodową jest tak duży jak był mój to mogę polecić mecenas Annę Grabowską. Obiecałem, że jeśli mi pomoże to będę ją polecać. Tak się stało. Zadziałała jak agent do zadań specjalnych i z beznadziejnej sprawy wybnąłem z korzyścią dla siebie. Pani Ania ma ogromne doświadczenie, odrazu wiedziała co robić. Może Państwu też pomoże, polecam 603771055.
      • Gość: Monika Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.19, 23:47
        Polecam adwokat panią Joannę Łapińską, ma kancelarię w śródmieściu. Ja szukałam adwokata do trudnego rozwodu i z polecenia trafiłam do pani Joanny. Miałam ogromne szczęście, bo to doświadczona prawniczka, poprowadziła mi wszystkie sprawy z ex mężem to znaczy rozwód,rozdzielność majątkową i potem podział majątku, jest bardzo skuteczna, we wszystkim doradziła, wszystkiego dopilnowała i jestem bardzo zadowolona z niej. Mogę polecić każdemu to potrzebuje skutecznego i mądrego adwokata
      • Gość: Iijbfrtufduureyhi7 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.11.19, 09:09
        Polecam Adwokat Annę Grabowską, kontakt do niej znalazłem na tym forum. Dziś prowadzi mi sprawę rozwodową i narazie bardzo dobrze idzie. Zabezpieczyła mi dzieci przy mnie i solidne alimenty. I teraz mój ex prosi żebym się z nim dogadała i już nie mówi że skończę pod mostem. Bardzo dziękuję i polecam Panią Mecenas 603771055
      • Gość: Margo79 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 09.04.20, 19:48
        Moją sprawę prowadziła Pani Mecenas Annę Rojek (Warszawa). Uczciwa kobieta, nie naciąga, ceny rozsądne. Konkretna prawniczka, dużo prowadzi spraw rodzinnych i rozwodowych, więc w mocna temacie. Byłam zadowolona ze współpracy. Pani Mecenas była zawsze przygotowana i pewna siebie w sądzie. Czułam naprawdę dużą pomoc ze strony Pani Anny. Polecam
      • Gość: Ew83 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 31.05.20, 13:26
        Dzień dobry, ja właśnie z poleceń i opinii z internetu udałam się do Mecenas Anny Rojek. Wybór uważam bardzo dobry. Proces udało się skończyć w miarę szybko i sprawnie. Jestem zadowolona z wyniku sprawy i z ogólnego podejścia kancelarii do mojej sprawy. Na prawdę uczciwie mogę polecić Panią Anię. Nie mam żadnych zastrzeżeń do naszej współpracy i do sposobu strategii jaką Pani Mecenas obrała w trakcie sprawy sądowej. Jak coś, służę radą na priv. Pozdrawiam, Ewa
      • Gość: Khgdruiffiucfiiffh Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.20, 17:44
        Zdecydowanie polecam Adwokat Annę Grabowską. Jeśli ktoś szuka prawdziwego wojownika to dobrze trafi. Pani Mecenas zajmuje się tylko rozwodami i jest w tym perfekcyjna. Razem ze mną walczyła dwa lata, ale było warto mam to co chciałem i dzieciaki są ze mną. Podaję telefon jak by ktoś potrzebował 603771055
        • Gość: Barbararabarbar Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.20, 17:48
          Mi też pomogła Grabowska Mecenas, jest bardzo konkretna i dobrze zorientowana w sądach, wie gdzie dzwonić i co uruchomić, u mnie doprowadziła do ugody ale też zapowiadała się wojna, super dzięki !
      • Gość: hggfffyuyuyyig Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.02.21, 10:40
        Na tym forum znalazłem pozytywne opinie adwokat Grabowskiej, piszę bo też chcę się podzielić swoim zdaniem. Zanim trafiłam do niej, byłem u kilku innych też niby specjalistów. Rzeczywiście dopiero Pani mecenas zaproponowała mi takie rozwiązania, które będą dla mnie korzystne. Wyszła zdecydowanie dalej poza schemat działania innych. Poświęciła mi mnóstwo czasu i wszystko wyjaśniła. Widać że ma bardzo duże doświadczenie jeżeli chodzi o Sąd, wie który sędzia i w jakim jest wydziale. Podała mi wiele przykładów ze swojej pracy i jak zakończyły się procesy, teraz wiem czego mogę się spodziewać. Pani Ania ma niesamowitą energię i pewność siebie. Ja po wyjściu od niej też czuję się pewniej, a ceny takie same jak u innych. A i zapewnia że na rozprawy chodzi osobiście. Zostawiam nr jak by ktoś potrzeboawał 603771055
      • tomek882244 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 17.03.21, 13:02
        Mi skórę uratowała pani adwokat Wiktoria Domaradzka z Warszawy. nie wiem czy bez niej miałbym szansę. Jej telefon 666 107 489
      • annthewinner Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 09.01.23, 22:13
        Poleam Panią Mecenas Martę Łubik-Piotrowską. Jest bardzo zaangażowana w sprawę, posiada wiedzę dużo bo zajmuje się tylko sprawami rodzinnymi i ma naprawdę dużo empatii, wysłucha, doradzi i wygra! Dzięki niej czuje się wolna i spokojna
      • Gość: Karolina152738 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.23, 13:23
        W Warszawie, godnym polecenia adwokatem specjalizującym się w sprawach rozwodowych, jest Mecenas Weronika Drejewicz. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Pani Mecenas nie tylko posiada bogatą wiedzę i doświadczenie w kwestiach rozwodowych, alimentacyjnych i podziału majątku, ale także była dla mnie nieocenionym wsparciem podczas tego trudnego procesu.

Jej kancelaria znajduje się przy ul. Pańskiej w Warszawie. Można się z nią skontaktować dzwoniąc na numer: +48 606 264 523. Więcej informacji można znaleźć na stronie: adwokatdrejewicz.pl/adwokat-rozwod-warszawa
        Tekst linku
      • Gość: Marzena84 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 17.09.23, 22:38
        Polecam ze swojej strony Mecenas Anne Rojek. Ma biuro na ulicy Pańskiej i Puławskiej. Solidna, konkretna, uczciwa. Zaufałam jej i nie zawiodłam się. Podaje numer dla zainteresowanych - 793-219-064
      • Gość: Nina29 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 213.134.162.* 09.11.23, 11:40
        Bardzo polecam mecenasa Annę Rojek. Prowadziła mi rozwód oraz podział majątku. Przy podziale majątku była zawarta ugoda dlatego dzięki temu uniknęłam kolejnego procesu sądowego. Sprawa była prowadzona w sposób bardzo przemyślany, rzeczowy i profesjonalny. Duże doświadczenie Pani Mecenas posiada. Polecam, podaję numer do kancelarii - 793 219 064
        • ata111 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 17.12.23, 11:04
          Czy ktoś rozwodził sie lub dzielił majątek małżeński u mecenas Magdaleny Olgi Brzozowskiej (Warszawa)?
      • Gość: Eliza Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 03.01.24, 21:00
        Polecono mi Mecenas Annę Rojek i byłam bardzo zadowolona. Skuteczna, konkretna z dużą wiedzą i charyzmą. www.rprlegal.pl -< namiar na kancelarię
        • ewa52w Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 16.01.24, 16:08
          Serdecznie polecam współpracę z Panią Adwokat Anną Grabowską. Pani Mecenas prowadziła mi sprawę rozwodową z orzekaniem o winie, z ustaleniem wysokości alimentów od męża. Dzięki pomocy i zaangażowaniu Pani Mecenas sprawa rozwodowa zakończyła się wygraną i zasądzeniem alimentów od męża. Każde spotkanie cechowało się szczegółowym omówieniem konkretnego zagadnienia związanego ze sprawą i toczyło się w przyjaznej atmosferze minimalizując stres związany z rozprawą. Pani Adwokat jest osobą konkretną, skuteczną i posiada wieloletnie doświadczenie jako prawnik w prowadzeniu spraw rozwodowych. Cieszę się, że trafiłam na tak profesjonalną i kompetentną osobę. Szczerze polecam wszystkim kancelarię Pani Anny Grabowskiej i jeszcze raz dziękuję za wszystko Pani Annie i Natalii
      • Gość: Karinka_85 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 03.03.24, 13:56
        Mogę polecić specjalizującą się w rozwodach Panią Mecenas Radcę Prawną Paulinę Kornacką-Duda. Pani Mecenas ma dobre podejście, takie życiowe, wszystko tłumaczy, doradza jakie są możliwe wnioski do sądu i kierunki sprawy. Dla mnie to było super podejście.
      • Gość: aneta82 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 21.03.24, 22:26
        Polecam Annę Rojek - Mecenas z warszawy. Skuteczna i profesjonalna. Konkretna i z dużą wiedzą. Potrafi ogarnąć takie ugody na które początkowo nie ma żadnych szans. 10/10 Podaję numer do Pani prawnik 793 219 064
      • Gość: basiamajew78 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.acn.waw.pl 07.06.24, 11:58
        Polecam mecenas Rojek Annę, sprawa wygrana, cały proces bardzo stresujący przed sądem, ale dzięki wsparciu Pani Anny czułam się bardzo bezpiecznie. Udało się też zrobić umowę o podział majątku satysfakcjonująca dla mnie. Podaję numer telefonu do mecenas - 793 219 064 a link do kancelarii też podsyłam, może się komuś przyda: www.rprlegal.pl
      • eleonorazawacka65 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 22.11.24, 14:24
        Polecam r.pr. Annę Rojek z Kancelarii RPR Legal. Bardzo dobre wsparcie i rzetelne poprowadzenie sprawy sądowej. Po dwóch ciężkich latach walki, wygraliśmy sprawę o rozwód. Profesjonalizm, doświadczenie i duże zaangażowanie. Jeszcze raz dziękuje! Najlepsza kancelaria prawna w Warszawie!
      • aleksandrakujawa22 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 27.11.24, 15:01
        Pani Mecenas Anna Rojek okazała się nieocenioną pomocą w mojej sprawie rozwodowej z orzekaniem o winie. Jej ogromne doświadczenie i dokładność w przygotowaniu strategii sprawiły, że zakończyła się ona pełnym sukcesem. Pani Mecenas wykazała się empatią, cierpliwością oraz doskonałą znajomością prawa rodzinnego.

Każdy etap postępowania był dla mnie jasny dzięki szczegółowym wyjaśnieniom, a kontakt był zawsze szybki i bezproblemowy – zarówno telefoniczny, jak i osobisty. Czuję, że byłam w dobrych rękach i nie mogłam lepiej wybrać pełnomocnika.

Z całego serca polecam kancelarię Pani Mecenas Anny Rojek każdemu, kto szuka skutecznego i rzetelnego prawnika! tel. 793-219-064
    • Gość: Elzbietao Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.15, 05:21
      Polecam adwokat Magdalena Grzeskowiak 667990661 najlepsza do rozwodow
      • Gość: ewa Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.15, 08:54
        Dobry adwokat powinien być polecany. Dlatego mogę polecić Ci mojego mecenasa z którym od roku prowadzimy moją sprawę rozwodową i jednocześnie podział majątku. Spróbuj spotkać się i porozmawiać bo to najlepsze rozwiązanie. Mój adwokat to Dariusz Staniszewski . Polecam wszystkim. Ma duże doświadczenie.
        • Gość: anna sz Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.15, 21:59
          Pozwolę sobie polecić moją Panią mecenas, na początku chciałam sama prowadzić sobie sprawę, ale mąż (już były) zaczął mieszać w sprawie alimentów, nie chciał się zgodzić na swoją winę, mimo że miał kochankę, pani mecenas pomogła mi w sprawie i dostałam w wyroku winę męża i alimenty takie jakie chciałam. adwokat Kinga Obrębska tel 517 233 886
      • mrincognito2005 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.11.17, 22:11
        Witam a ja polecam mec Marcina Budziak, jest rewelacyjny. Co prawda spokojny ale bardzo merytoryczny, skrupulatny i niezbyt drogi. Kancelarię ma na Pradze, naprzeciwko Sądu na Trespolskiej, tel. 693445280
        • mrincognito2005 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.11.17, 22:33
          znam Pana Budziaka potwierdzam pozytywne wrażaniasmile
      • Gość: Barbara z Warszawy Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.146.106.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.04.18, 12:57
        Moją sprawę rozwodową prowadziła adwokat Katarzyna Augustyniak. Rowód i alimety na dzieci. Bardzo zaangażowana w sprawę, wszystko mi tłumaczyła. Poza tym kontakt z nią także był bardzo sprawny. Nawet jak nie odebrała telefonu to od razu oddzwaniała. POLECAM Z CAŁEGO SERCA. Podaje telefon do Pani Mecenas 604 115 644
        • basiajas Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 28.06.18, 12:10
          W zeszłym roku mąż pozwał mnie o rozwód. Mi zależało na wykazaniu jego winy i alimentach dla mnie dlatego chciałam żeby reprezentował mnie prawdziwy specjalista od rozwodów. Była u wielu adwokatów ale żaden mnie nie przekonał gdyż byli to specjaliści od wszystkiego. W końcu trafiłam do mecenasa Przemysława Sokołowskiego który zajmuje się tylko i wyłącznie sprawami rodzinnymi. Okazało się, że był to strzał w dziesiątkę. Mecenas bardzo duże doświadczenie w rozwodach, a poza tym jest bardzo wygadany i przebojowy na sali sądowej. Okazał się zbyt trudnym przeciwnikiem dla obrońcy mojego męża. Sprawa jeszcze trwa ale wszystko zmierza do szczęśliwego finału. Jeśli rozwód to tylko z prawdzwiym ekspertem przy boku!
        • staryzapalnik123456 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 14.01.19, 17:33
          Mi wszystko ogarnęła Adwokat Anna Grabowska, cieszę się że jej zleciłem sprawę, dzięki niej moim zdaniem poszło gładko.
        • Gość: KSZ Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.19, 21:29
          skończyłam właśnie sprawę i prowadziła mi ją pani mecenas Joanna Łapińska, specjalizuje się w rozwodach, jestem zadowolona ze współpracy i poprowadzenia sprawy, zna się na rzeczy, widać, że fachowiec, wszystko przewidziała i mnie przeprowadziła bezpiecznie, wszystko tłumaczyła przystępnie, ceny niewygórowane, sprawę wygrałyśmy, bardzo polecam tego prawnika. Komórka do pani mecenas 601-955-555
          • Gość: Emily Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.centertel.pl 27.10.22, 18:58
            A czy długo przygotowywała dokumentację i była słowna, dotrzymywała terminów? Człowiek powierza w obce ręce swoje życie więc chciałbym mieć pewność.....
      • kinga82 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 22.02.19, 14:25
        Ja bardzo polecam usługi mecenasa Marka Kocewiaka (Kocewiak Szal i Partnerzy - 604 701 235 ). p. Marek jest bardzo rzetelny i Kancelaria ma bardzo przystępne ceny- są rzetelni, maja doświadczenie, jednym słowem super kancelaria, kameralna, miesci się na Pradze, bardzo pomocni, konkretni ludzie i co najważniejsze przystępni cenowo mimo Warszawy, widać, że patrzą na człowieka i z pasją wykonują swój zawód. Gorąco polecam
        • Gość: ij Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.19, 03:00
          ij
      • Gość: basia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.20, 01:01
        Polecam mecenas Łapińską do rozwodu, specjalizuje się w tym i jest najlepsza, wygrywa wszystko
      • Gość: Rodeo Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.20, 21:52
        polecam moją mecenaskę od prawa rodzinnego Joannę Łapińską, konkret babka i rzeczowe wsparcie, szybka reakcja, dobry kontakt, sprawę wygrała, współpraca mi się podobała
    • Gość: alina Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.15, 16:10
      chciałabym się podzielić swoją panią adwokat - Magdalena Grześkowiak, rozwodzić się ze swoim ex-mężem nie było łatwo, ale przynajmniej dzięki pani Magdalenie obyło się to w miarę bezboleśnie i udało się doprowadzić sprawę do końca po mojej myśli, kontakt do niej można znaleźć w internecie jeżeli ktoś szuka dobrego prawnika w takich sprawach, ja zresztą też zgłosiłam się do niej "z polecenia"
      • Gość: Ewa W. Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.17, 11:30
        Do rozwodu adwokat Joanna Łapińska, moj rozwód zakończony jestem bardzo zadowolona, wystawiam bardzo wysoką notę za skuteczność i strategię, zna realia
      • Gość: Aneta Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.18, 20:48
        ja się podzielę swoją adwokatką Joanna Łapińska bo jest bardzo dobra, wygrała mi rozwód, mąż apeluje bo przegrał, jest bardzo skuteczna
      • Gość: Turpka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.146.38.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.18, 19:07
        Tak tak racja, jest to konkretna babeczka i działa dobrze na sali rozpraw. Myślę ze współpraca z nią to doskonała decyzja!
      • anna9 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 17.01.19, 21:55
        Też niestety jakiś czas temu przechodziłam przez taki proces. Dlatego głowa do góry, przejdziesz to i będzie tylko lepiej. Jednak to fakt, musisz znaleźć dobrą kancelarię, która poprowadzi Twoją sprawę. Ze swojej strony mogę polecić Ci Kancelarię Dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego. To im właśnie zawdzięczam wygrany proces, dlatego polecam z całego serca.
    • zofiapax Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.07.15, 23:00
      Witam. Powinnaś wejść na www.lpdlegal.pl
      Ja korzystałam z tego biura i jestem bardzo zadowolona.
      Pan Mecenas Domański, to bardzo doświadczony prawnik
      Podaję namiar 501-725-641
      • zona_kaspiana Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 24.07.15, 10:38
        jeszcze jest Magdalena Grześkowiak w Wawie, świetny prawnik, rzeczowy no i zawsze dobrze przygotowana do rozprawy.
        • Gość: katarzy-nakasia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 185.3.132.* 26.07.15, 12:27
          Słyszałam coś o niej, podobno babeczka ma świetne podejście do człowieka, prowadziła sprawę znajomej z pracy nie będę powtarzać co mówiła, żeby nie byłoże reklama, ale z tego co opowiadała- świetnie trafiła
        • ceo45 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 02.09.15, 09:21
          również mi ją polecono. Jak na razie sprawa idzie po mojej myśli, Adwokat bardzo rzeczowa i zawsze przygotowana zarówno do sądu jak i na spotkanie ze mną
        • Gość: krystian509 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.217.146.194.generacja.pl 10.10.15, 13:28
          Adwokat Łukasz Buczko, tel.505828413. Jest bardzo dobry, profesjonalny i skuteczny. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu mojej sprawy rozwodowej. Polecam
        • Gość: Justine Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.20, 02:29
          Polecam moją prawniczkę Joanna Łapińska. Specjalizuje się w sprawach rodzinnych i rozwodowych. Adwokat z powołania, widać, że lubi swoją pracę, może dlatego jest taka skuteczna. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. A namiar na nią dała mi moja szefowa która też ją chwaliła, że wygrała jej rozwód z winy męża
        • Gość: Doma Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.21, 21:20
          przyłączam się do opinii o Joannie Łapińskiej, bardzo skuteczna prawniczka od rozwodów, sprawdziłam osobiście i polecam
        • Gość: Tores Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.net.autocom.pl 01.09.21, 05:16
          Joanna Łapińska jest najlepsza od rozwodów w Warszawie
    • Gość: MagdaW Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.08.15, 18:16
      Przyłączam się do pozytywnych opinii na temat mecenas Kowalczuk Stogniew. Mój rozwód wydawał się przegrany od początku, a ona dała mi na początek to czego mi najbardziej brakowało -wiarę i nadzieję na to, że jestem coś warta bez męża, że umiem, że potrafię, że chcę, że mogę. Współpraca nasza zakończyła się w rezultacie pomyślnie dla mnie i dlatego zawsze i wszystkim będę ją polecała i z tego miejsca jej dziękuję. Magda W.
      • Gość: agatajak Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.15, 00:54
        byłam u mecenas Stogniew, nie polecam, niestety słabo to jakoś wyszło z jej strony i nie byłam zadowolonauncertain
        • Gość: gość Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.146.139.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.16, 13:52
          odebrała mi nadzieję na pierwszym- i jedynym spotkaniu. Poszłam do innego adwokata, gór nie obiecywał- przemoc psychiczna bez dowodów- i wygrałam. Sama reklamą niewiele się wskóra.
    • demonii.larua Re: Przyklejone przez moderadtora 20.08.15, 08:39
      Adwokat Warszawa odebranie dziecka
      Gość: malami 19.08.15, 21:28
      Witam, prosze Was o pomoc. Szukam skutecznego adwokata w Warszawie, ktory nie boi sie trudnych spraw rodzinnych. Chodzi o ustanowienie opieki nad dzieckiem, kontakty, alimenty. Ojciec dziecka grozi mi odebraniem dziecka. Prosze o sprawdzone osoby ktore pomoga mi przejsc przez to i zostac z dzieckiem przy sobie..zrozpaczona mama.

Re: Adwokat Warszawa odebranie dziecka
      arwena_11 19.08.15, 23:42
      Karolina Bodnar

--
      • Gość: Ania Re: Przyklejone przez moderadtora IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.15, 11:39
        Do trudnych spraw polecam kancelarię Chyl i Wspólnicy oraz mec. Grzegorza Chyla.
        • Gość: P Re: Przyklejone przez moderadtora IP: 95.40.127.* 11.12.18, 13:20
          P
      • Gość: Renata Szara rzeczywistość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.15, 13:28
        Kochana ja miałam podobny koszmar i nieprzespane noce, byłam u wielu adwokatów każdy z nich obiecywał góry, kończyło się na pieniądzach które wyrywały mnie z butów. Wreszcie sąsiadka która się rozwodziła poleciła mi swojego adwokata Kotłowskiego z Towarowej. W czasie spotkania opowiedziałam mu o całej sprawie, mój były i jego cholerna mamuśka myśleli że mają kasę to mogą wszystko. Koszmar jaki przeżyłam był straszny, mecenas po wysłuchaniu powiedział mi co i jak mam zrobić, gdzie i co załatwić. Kochana tak mnie podbudował, że byłam gotowa do walki na całego i wygrałam !!!!.,a jak to powiedział mecenas był tylko pomocnikiem mojej wygranej. Ja mogę z serca polecić adwokata Kotłowskiego bo wiem co dla mnie i moich dzieci zrobił i robi.
        Renata Góra Kalwaria
      • ewelinakos82 Re: Przyklejone przez moderadtora 03.03.17, 22:46
        ja korzystalam z reprezentacji mec. Kupper z Centrum Prawa rodzinnego, oni sie specjalizuja w sprawach rodzinnych i są naprawdę dobrzy.ja wygralam
      • staryzapalnik123456 Re: Przyklejone przez moderadtora 28.10.18, 18:02
        Uważam, że z takim problemem najlepiej poradzi sobie Adwokat Anna Grabowska, jest specjalistką od rozwód i spraw związanych z dziećmi. Podaję namiary 603771055
      • staryzapalnik123456 Re: Przyklejone przez moderadtora 14.01.19, 17:38
        Sam przez to przeszedłem i mogę polecić tylko jednego adwokata Anna Grabowska 603771055, nie wierzyłem że to się uda, a jednak. Dziękuję Pani Mecenas
      • welcometopoland Re: Przyklejone przez moderadtora 22.05.19, 16:11
        dramat.
        nie wolno właścicielce zabierać dziecka !
    • alkaona Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 26.08.15, 18:31
      zdecydowanie rekomenduję w kwestii rozwodu panią Magdalenę Grześkowiak, jeżeli ktoś szuka prawdziwej pomocy, to właśnie ona, prowadzi sprawy w bardzo przemyślany sposób, z troską o swojego klienta., jak sprawa tego wymaga to potrafi sięgnąć po konieczne środki, a przy moim eks się bez tego niestety nie obyło, no ale ma za swoje, rozwód zakończony z orzeczeniem o jego ewidentnej winie
      • Gość: hania Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.static.korbank.pl 28.08.15, 08:54
        Moją sprawę też prowadziła adwokat M. Grześkowiak (prawa rodzicielskie). Pamiętam, że była bardzo zaangażowana w sprawę, zawsze odbierała telefony, doradzała, miała bardzo "ludzkie" podejście.
      • messimalo Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 25.04.16, 23:01
        Pani Grześkowiak prawie wszędzie ma pozytywne opinie, ale niestety jej ceny są raczej zaporowe. Aktualne info sprzed paru dni to 7 tys. + VAT, oczywiście, oraz 500 PLN za każdą rozprawę. Więc pewnie nie ma zbyt wielu klientów a tych co ma to tak świetnie obsługuje ponieważ dysponuje dużą ilością czasu.
    • Gość: VIOA77 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.ms-net.eu 29.08.15, 18:15
      Wczoraj zakończyłam wielkim sukcesem walkę z moim eks o alimenty, dziecko i winę. Zobaczyć minę mojego mężusia jak przegrał sprawę bezcenne, a w tym wszystkim pomogła mi adwokat Aneta Kowalczuk Stogniew. Nie dziwię się, że ją polecają na tym forum bo jest naprawdę dobra i zna się na tym co robi!
      • welcometopoland Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 22.05.19, 16:12
        a zapłaciłaś mężusiowi za zapłodnienie ??
        czy wg ciebie to gratis usługa ?
    • gloria030 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 14.09.15, 14:40
      Ja polecam mec. Maję Siemiątkowską. Zawsze bardzo dobrze przygotowana, jest z nią stały kontakt -szybko odpowiada na maile i telefony, a przy tym posiada ogromną wiedzę. Świetny adwokat do spraw rozwodowych. Czułam że nie jestem sama.
    • tombu2 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 14.10.15, 16:00
      Tu ktoś już chyba pisał o mecenas M. Grzęskowiak. Kancelaria na Chłodnej. Specjalizuje sie w sprawach rodzinnych. Młoda, ambitna nie lubi przegrywać i z tego co słychać to rzadko jej się to zdarza
      • tolka301 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 07.12.15, 12:27
        a jaki koszt obsługi przez Panią Grześkowiak? Umowe się z nią podpisuje czy jak?
      • krzychukot Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.12.15, 18:06
        Potwierdzam bardzo dobra pani adwokat. Zna się na rzeczy. Pomogła mi zdobyć prawo do nieograniczonych niczym kontaktów z dziećmi. Za to bede jej zawsze wdzięczny i będę ją polecał.
      • Gość: kuukusia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.16, 11:24
        Ja miałam również okazję poznać panią adwokat Magdalenę Grześkowiak, niestety ... po drugiej stronie barykady. Sprawę przegrałam ,ale według mnie to dobra prawniczka, wywarła na mnie pozytywne wrażenie mimo "walki w sądzie" .
    • weronika_lll Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 15.10.15, 16:48
      Tylko Pani Barbara Laskowska. Naprawdę wygrałam ciężką sprawę rozwodową, która ciągnęła się niemiłosiernie długo z innym prawnikiem. Z Mec. Laskowską pełen profesjonalizm.
      • zofija33 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 05.09.16, 15:04
        Proszę powiedzieć ile mniej więcej trzeba zapłacić za pomoc prawnika?
    • aelx1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 19.10.15, 11:52
      Pierwszy raz zdarza mi się pisać opinię na forum. Zazwyczaj tylko biernie korzystałam, ale czuję się w obowiązku wdzięczności wobec osoby, która poleciła mi Panią Mecenas, przewspaniałą osobę, dzięki której w niedawno Sąd orzekł rozwód z wyłącznej winy mojego męża, a alimenty na chłopaków zasądził przewyższające jego zarobki - uznając, że ma możliwości zarobkowe (na czarno zarabia 2 razy tyle). Odradzam sławy palestry - próbowałam....mnóstwo kasy a brak odzwierciedlenia w traktowaniu klienta. Na szczęście koleżanka poleciła mi młodą Panią Mecenas - niepozorna a na sali rozpraw waleczna jak lwica. adw. Iwona Zygmunt - Kamińska, polecam szczerze, bo sama poznałam na własnej skórze, co to znaczy mieć pełnomocnika, który po wzięciu wynagrodzenia robi łaskę za każdą informację, nie mówiąc już o zaangażowaniu. Pani Iwona jest wspaniała, przepraowdziła moją sprawę, dbając o szczegóły, o których ja nie miałam pojęcia - pełne zaangażowanie, rzetelność i prawdziwa walka o interes swojej klientki!
    • Gość: piotrpawel Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.12.15, 08:29
      W Warszawie byłem u 3 adwokatów. Sprawę rozwodową z orzekaniem o winie zleciłem w końcu adw. Magdalenie Staszewskiej. Konkretna, przygotowala mnie do rozprawy, powiedziała jakie dowody jej mam zebrać, kogo powołać na świadka. Jesteśmy po pierwszej rozprawie i widzę że jest naprawdę ostrą na sali sądowej. Trochę naet szkoda mi było żony, jej adwokat wysłał na sprawę jakiegoś studenta co się dopiero uczy i moja Pani adw. Zjadła go na śniadanie wink Pani adwokat Magdalena Staszewska przyjmuje na Mokotoweie, ale ją się z nią umawiałem po pracy w śródmieściu. Tel 508164048. Polecam.
      • Gość: allure Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.61-79-b.business.telecomitalia.it 02.02.16, 08:48
        Adwokat Aneta Kowalczuk-Stogniew jest naprawdę dobra w rozwodach. Przekonałam się o tym podczas mojego rozwodu, widać było, że wkłada serce do sprawy i specjalizuje się w tego typu sprawach. Dzwoniłam bezpośrednio do niej 790207368. Życzę powodzenia innym kobietom!
        • Gość: Renia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.19, 03:20
          do spraw rodzinnych i rozwodu tylko mecenas Joanna Łapinska. To bardzo doświadczony adwokat i skuteczny, uczciwe rozliczenie, sama się przekonałam na swojej sprawie, wygrała mój rozwód, teraz prowadzi mi alimenty, bo były wniósł o podwyżkę, przeczytałam też wszystkie fora o prawnikach i pani mecenas ma same super opinie. Bardzo polecam, super współpraca, wszystko tłumaczy przystępnie
    • kate_ka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 20.03.16, 13:44
      Popieram, to bardzo profesjonalny adwokat, bardzo błyskotliwa kobieta i naprawdę ze zrozumieniem podeszła do sprawy mojej siostry, która była bita uncertain oczywiście rozwód z winy męża plus dodatkowo całkiem spore alimenty
    • Gość: Zinka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.16, 11:39
      Mogę polecić adwokat Agnieszkę Winiarską - super specjalistka. Branicka-Warska, to taka trochę przekupa, ale czasem taka jest nawet lepsza, żeby życie uprzykrzyć chłopu.
      • Gość: Maria Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.06.16, 23:02
        Wg mnie bardzo dobrym adwokatem w Warszawie jest pani Magdalena Grześkowiak, miałam wczesniej innego adwokata ale niestety nie dał sobie rady z moją sprawą . mówiąc krótko olał mnie . Natomiast pani Grześkowiak , zawsze odbierała telefony, terminowa , wszystko zawsze na czas .
    • Gość: Panna 38 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 217.153.136.* 20.09.16, 09:27
      Bardzo dobrze wspominam współpracę z adw Aneta Kowalczuk - Stogniew. Jest to osoba bardzo zaangażowana w sprawę i bardzo dobra merytorycznie. Dla zainteresowanych podaje numer 790 207 368
    • Gość: Simple Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.10.16, 15:21
      w moim przypadku również pani Magdalena Grześkowiak jak najbardziej się sprawdziła . dzięki niej wyegzekwowałam od męża alimenty w takiej wysokości jaka mi sie należała . a tak poza tym to w idać ,ze kobieta ma szacunek do drugiego człowieka .ma podejście do ludzi i do spraw , które prowadzi wink
    • tomaszt80 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 16.01.17, 12:23
      Najlepsza w tej dziedzinie jest zdecydowanie Pani Wioletta Szewczak. profesjonalnie zajmuje się prawem cywilnym i rodzinnym, na pewno Ci pomoże! Przyjmuje na Marszałkowskiej 140, warto do niej pojechać. wink
    • Gość: Aneta Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.146.176.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.17, 19:38
      Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że godna polecenia jest adwokat Magdalena Miechowska-Ostatek. Biuro ma na Lwowskiej ale bez problemu można się z nią umawiać na mieście według potrzeby. Jest na prawdę profesjonalna i potrafi słuchać!!!
    • Gość: Beatka2017 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.17, 17:11
      Zdecydowanie do rozwodu pani Joanna Łapińska- mądra i skuteczna, ma bardzo duże doświadczenie w sprawach rodzinnych. Bardzo mi pomogła dzięki niej dla mnie ten rozwód skończył sie dobrze chociaż mój mąż chciał mnie wykończyć i robił wszystko w tym kierunku
      • Gość: Ela Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.17, 00:29
        Byłam też u niej i polecam, bardzo pomocna
      • Gość: Ela_K Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.17, 13:20
        Musze przyznać że pani Mecenas Łapinska pięknie załatwiła mojego męża na rozprawie. Wszystkie jego kłamstwa wyciągnęła i obnażyła. Polecam bo to skuteczny adwokat!
    • derkalu Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 20.08.17, 09:53
      ja miałam Panią Magdalenę Grześkowiak i bardzo mi pomogła - dała wsparcie i przede wszystki bardzo dobrze poprowadziła sprawę rozwodą
      • Gość: Basia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.19, 02:32
        mój rozwód prowadziła Joanna Łapińska to skuteczna znana adwokat/ka z Warszawy, dostałam namiar z polecenia i sprawdziłam jej opinie w internecie więc poszłam do niej po pomoc bo jest bardzo polecana. Okazało się, że to strzał w dziesiątke, pani Joanna to nie tylko super prawnik ale i empatyczna osoba, która udzieliła mi dużo wsparcia w trudnych chwilach. Sprawa wygrana. Polecam!!!!
    • beata.siwiec Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.08.17, 17:56
      Mam niewielkie doświadczenie (rozwodziłam się dopiero raz wink ale moją sprawę prowadził adwokat Bartosz Obrębski. Poszło sprawnie choć bardzo się obawiałam. Maż złożył pozew i pokazał mnie w strasznym świetle, chciał mi odebrać dzieci itp. W trakcie procesu czułam zaangażowanie ze strony mojego adwokata i że starał się aby rozwód był jak najmniej stresujący dla mnie. Skończyło się pozytywnie. Chociaż teraz mój były nie pali się do płacenia alimentów ale już działa komornik smile
      Kancelaria chyba na Elektoralnej (na pewno w pobliżu hali mirowskiej), a telefon 508269045. Mogę polecić z czystym sumieniem

Beata Siwiec
      • Gość: Koszulka55 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.17, 17:03
        nie ma nic gorszego niż trudny rozwód , tez prze to przechodziłam ... Katastrofa sad Ja już hchyba nigdy nie wyjde za mąż . Poświęcę sie tylko i wyłącznie dla dzieci , wystarczyło mi jedno - nieudane małżeństwo . Z adwokatów w Warszawie polecam wspomnianą tutaj Magdalenę Grześkowiak , prowadziła różne - bardzo , ale to bardzo trudne sprawy , w których osiągnięto sukces .
    • agnieszkafolk Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 05.10.17, 20:51
      Polecam adw. Domańskiego Łukasza. Bardzo mi pomógł mi w wykryciu męża lewych dochodów i dzięki temu dostałam na siebie i dziecko alimnety z jakich jestem b. zadowolona. Pan adwokat to konkretny, ale serdeczny człowiek, a co najwazniejsze potrafi przewidywać i planować działania.
      Polecam, bo warto
      AvF
      • Gość: gregor987 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 07.11.17, 09:52
        Z własnego doświadczenia polecam mec Martę Łubik która rozwodami zajmuje się na codzień. Zawsze świetnie przygotowana do rozprawy i widać, że zna się na rzeczy. Mi pomogła więc wspominam ją serdecznie.
        • aneta.janik1960 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.11.17, 18:49
          Ja polecam mec. znalezionego na tym forum. nie zawiodłam się i z całego serca polecam adw. Łukasza Domańskiego, zwłaszcza tym mamom, co walczą z mężusiem o pieniądze na dzieci. Ja dostałam to co chciałam. Jeszcze raz dziękuję
          A.J.
    • martazelnik Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 29.11.17, 21:23
      Polecam wspomnianego już tu adwokata Bartosza Obrębskiego. Szczerze polecam, bardo mi pomógł a rozwód był mega trudny.

poniżej tel 50826045
      • Gość: PolaMakowska Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.17, 22:53
        Bardzo fajnie się współpracuje z Panią Adwokat Barbarą Laskowską. Prosto ją wyszukać w sieci, linków nie będę wklejał. Konkretna osoba, pomoże, doradzi. Jest moim zdaniem naprawdę taka okej.
        • Gość: Nowonarodzony Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.20, 02:07
          Skuteczna adwokat z Warszawy Joanna Łapińska. Prawo rodzinne i różne kruczki ma w małym palcu, chyba jeszcze inne też, ale nie jestem pewny bo mi prowadziła 2 sprawy z żoną rozwód i podział majątku. Baba jest skuteczna i nawet sympatyczna
    • akurczuk Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 05.12.17, 11:31
      Dzień dobry, jestem do dyspozycji. Prowadzę sprawy o rozwód, alimenty i kontakty z dziećmi. Kancelaria na Woli.
      www.adwokat-kurczuk.pl
      • Gość: Lukasz Brozd Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 213.249.8.* 05.05.18, 09:05
        Do mojego trafilem z przypadku - dosc popularn nazwisko wink ale dobrze sie stalo - polecam Pana Michala Krawczyka! PoradZil, pomogl - wszystko ok. Nie bede tu pisac poematow - po prostu wszystko donrze rozpracowal i git.
        • Gość: MammaMia Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.18, 10:48
          Z mojej strony mogę polecić adwokata panią Magdalenę Grześkowiak, która specjalizuje się w prawie rodzinnym, rozwodach , alimentach, separacji i podziale majątku. U mnie rozwód przeszedłby może bezkonfliktowo, ale poszło o... pieniądze, sprawiedliwy podział majątku. Dzięki tej pani mecenas dostałam swoją należną część majątku. Strasznie sie o to kłóciłam z moim byłym mężem. uncertain Dzisiaj już normalnie ze soba rozmawiamy, wkoncu mam córeczkę. Ale swoje przeszłam , my mieliśmy niezgodne charaktery uncertain
          • Gość: Paalinka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.18, 15:33
            Witam gdyby ktoś jeszcze poszukiwał dobrego prawnika od rozwodów i alimentów śmiało polecam radcę prawnego Magdalenę Marciniak, moja sprawa dość kłopotliwa ale przy zaangażowaniu i doświadczeniu pani Mecenas udało się ją zakończyć pomyślnie dla mnie. Wcześniej radziłam się u dwóch innych prawników to bez porównania. Nie wiem czy mogę podać numer ale mailem też szybko i treściwie odpowiada: kancelariammarciniak@gmail.com
            • Gość: SweetGirl Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.19, 09:53
              Dla mnie rozwód był jedna na najgorszych rzeczy, która mi sie w życiu trafiła. Bardzo przykra. Nikomu tego nie życzę. A co do adwokatów, to polecam panią mecenas Magdalenę Grześkowiak. Wszystkie sprawy wygrywa. W ogóle to nigdy nie myslałam, ze z byłym mężem będę sie kłócić o pieniądze sad
              • orinnka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 15.01.20, 20:06
                Pani Grześkowiak jest świetnym adwokatem - doskonale prowadzi sprawy, podział majątku i ustanowienie opieki to także nie problem. Myślę ze spokojnie można jej zaufać!
        • Gość: Wirnik Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.21, 02:18
          Też polecam mecenas Łapińską, jest bardzo skuteczna i do tego w ogóle nie stwarza dystansu takiego sztucznego, można czuć się przy niej swobodnie że zrozumie i pomoże, właściwy człowiek na właściwym miejscu, taki powinien być każdy adwokat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka