Gość: agn1 IP: *.* 22.03.03, 21:48 Witma Wszystkich serdecznie jestem mamą 1,3-rocznej Martynki, którą oczywiście sama wychowuję. Jestem tutaj drugi raz i potwierdzam się w przekonaniu, że to świetnie, że jesteśmy tutaj.AGn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sonya Re: WITAM IP: *.* 25.03.03, 13:35 Cześć!Ja też jestem tu drugi raz! Jak wszystkie, które wchodzą na tę stronę wychowuje sama córeczkę. Właśnie skończyła 6 lat !!! To już miesiąc temu! Nie ułożyło mi się z mężem. Mieliśmy po 20 lat...znaliśmy się pół roku..potem ciąża...zakończenie tej historii już znasz... Ale nie żałuje że mam tak cudowną, uroczą i kochaną córeczkę...Czasami jest trudno...praca, studia, dziecko...a tu znajomi wyciągają na imprezę...Jedni się bawią inni musieli szybko dorosnąć...Ale tak czasami bywa....Pozdrawiam do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn1 Re: WITAM IP: *.* 25.03.03, 23:34 Witam, u mnie było troszkę inaczej- bez męża- historia niemająca żadnych szans trwała 3 lata, zakończona ciążą i świadomością, że tak naprawde nie znałam go, a może było mi wygodniej nie dostrzegać pewnych rzeczy. Dopiero po roku czasu uznał dziecko, a ja znowu zaczełam się łudzić, że może dziecko będzie miało ojca, chociaż raz w tygodniu ale zawsze to coś. Niestety minął miesiąc, a ja składa pozew do sądu o odebranie władzy rodzicielskiej i alimenty. Nie tego chciałam, ale cóż...Najważniejsze, że jest córeczka. Odpowiedz Link Zgłoś