1ewiz 04.12.07, 23:11 Mam przyznane alimenty procentowe[jestem pełnoletnia].Gdzie powinnam złożyć wyrok w zakładzie pracy ojca.Do Działu Finansów czy do Pracodawcy-to mój ojciec,wolałabym do niego nie nosić czy jest to ewentualnie możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakate Re: Wyrok 05.12.07, 09:33 Obojętnie gdzie złożysz i tak trafi to do działu zajmującego się płacami - przecież potraceń nie będzie dokonywała sprzątaczka. Pracodawca i tak się dowie, jeśli tylko wykaże tym zainteresowanie - nie wiem jak duża to firma, ale dla właściciela, prezesa czy jak tam się nazywa dowódca uzyskanie takiej informacji nie będzie żadnym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
obiwe Annakate? 05.12.07, 13:26 Wyrok mozna samodzielnie zlozyc w zakladzie??? Nie trzeba przez komornika?? Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Annakate? 05.12.07, 13:52 Można Zabij mnie, nie pamiętam z którego to przepisu wynika, bo egzekucja nie jest moim hobby, ale jak sprawdzę to podam. Odpowiedz Link Zgłoś
obiwe Re: Annakate? 05.12.07, 16:48 A czy w takim razie tez mozna wystapic np. do banku w którym dłuznik ma konto aby mu sciagneli dług? Odpowiedz Link Zgłoś