anetaldz 29.10.09, 20:15 witam! chcę wprowadzić do diety pierwsze słoiczki.niektóre zawierają dodatkowo cukier inne są bez dodatku. Jakie Wy podajecie swoim maluchom? czy zwracacie w ogóle na to uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanah.vic Re: Pierwsze słoiczki 29.10.09, 20:30 Hmm...ja podawałam córce HIPPa po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
emilli3 Re: Pierwsze słoiczki 29.10.09, 20:37 Ja podawałam gerberki, bobovita, jak się trafiło, nieprubowałam tylko hippa.Mój mały wszystko zajada do tej pory a ma 9 miesięcy, tylko teraz więcej mu gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Pierwsze słoiczki 29.10.09, 20:59 Na początku też dawałam tylko hippa, nie wiem czy miały cukier. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: Pierwsze słoiczki 29.10.09, 21:11 Daję różne, ale głównie Bobovita. Jako, że mamy obciążenie alergią zawsze dokłądnie czytam skład i na większości tych pierwszych słoiczków (4 czy 5 miesiąc) jeszcze się nie spotkałąm żeby był cukier w składzie. Ale fakt, że ja głownie takie 1-3 składnikowe kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadmowska Re: Pierwsze słoiczki 15.01.10, 12:09 Ja daje młodemu gerberka i bobovite tam nie ma cukru...przynajmniej w tych od 4miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: Pierwsze słoiczki 15.01.10, 12:17 sprawdzałam, żeby były bez dodatków, teraz sama gotuję i też bez dodatków Odpowiedz Link Zgłoś