annwy 26.12.09, 21:05 Słyszałam, ze u maluszków mozna stosować maść cholesterolową na różne skórne rzeczy? Czy to prawda? Na co konkretnie jest dobra?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msobierska Re: maść cholesterolowa 26.12.09, 21:14 Maść cholesterolowa bardzo ładnie natłuszcza, ja stosowałam przy skazie białkowej na suche miejsca na buzi, w tej chwili smaruję też rączki pięciolatkowi, ma uczulenie na cytrusy, działa niezawodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: maść cholesterolowa 26.12.09, 23:04 czy ta masc musi byc zrobniona w aptece , jaki ma sklad? Odpowiedz Link Zgłoś
msobierska Re: maść cholesterolowa 27.12.09, 21:03 ja tym razem nie kupowałam na wagę tylko "gotową" 120 g ,producent: Coel, na opakowaniu nie ma składu, tylko jest napisane- "surowiec farmaceutyczny przeznaczony wyłącznie do receptury"... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: maść cholesterolowa 27.12.09, 23:01 My używamy robionej (cholesterol + wit A), na receptę kosztuje 5 zł i pomaga na skazę białkową i inne skórne problemy alergiczne. Bardzo sobie chwalę i jako alergiczka sama czasami używam Odpowiedz Link Zgłoś
agnestom1 Re: maść cholesterolowa 28.12.09, 21:57 uzywam przy skazie białkowej na problemy skórne,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś