mamzuz 20.03.10, 19:11 jaki inhalator byście poleciły? chodzi mi o elektryczny, podobno to dobry sposób na rozprawienie się z kaszlem i katarkiem, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieciowy.nick Re: inhalator 20.03.10, 21:46 Ja po wielu przeczytanych postach zdecydowałam się na Medel Pro. Koszt 275 na allegro. Nie narzekam Koleżanka miała mniejszy zasób finansowy, kupiła jakiś innej firmy, nie wiem jakiej w aptece. dała 140 zł. Moj jest cichszy, co sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
locolocoloco Re: inhalator 21.03.10, 12:17 Ja kupiłam taki img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/962/64/00/962640009 trochę buczy, ale mała już się przyzwyczaiła, największym problemem jest i tak utrzymanie jej na kolanach przez kwadrans Ale urządzenie skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
apmora Re: inhalator 22.03.10, 07:55 medel family ale troche buczy, znajoma ma taki w kształcie pingwinka i o wiele ciszej chodzi od naszego Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: inhalator 22.03.10, 12:27 jeżeli masz małego astmatyka i będziesz używała często, zainwestowałabym w lepszy model. ja używam sporadycznie przy przeziębieniach moich chłopaków, więc nie przepłacałam i kupiłam taki za 145 zł, co z tego, ze głośniejszy jak używam kilka razy mniej więcej co dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś