szampanka 26.02.04, 20:07 Moja 6 tygodniowa corka karmiona jest butelka.Co zrobic z zaparciami? Mala strasznie sie meczy ona placze bo ja boli a ja placze bo ona placze. POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hobbitowa Re: zaparcia !!!!!!! pomocy 27.02.04, 10:28 mojemu synkowi pomogło siemie lniane -dodaj do wody która przygotowujesz na mleko kilka ziarenek niech się zaparzy ,odcedź i dodaj mieszanke.Miał kolki i zaparcia a po tym wszystko przeszło. Powodzenia mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
mirelak Re: zaparcia !!!!!!! pomocy 27.02.04, 12:29 daj jej osłodzony rumianek do picia Odpowiedz Link Zgłoś
sabina444 Re: zaparcia !!!!!!! pomocy 27.02.04, 14:08 Mój obecnie roczny synek tez miał zaparcia. Karmiłam go mlekiem Nan1 , które było dla niego za tłuste. Zmieniłam na Bebiko Omneo i wszystko się uregulowało. Moja koleżanka przeszła na Bebilon1 i tez było w poządku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: zaparcia !!!!!!! pomocy 27.02.04, 17:59 Myślę, że podajesz jej złe mleko. Koleżanka miała podobny problem, pediatra nie potrafił nic pomóc. Zmieniła lekarza, ten od razu zmienił mleko, i wszystko było ok. Okazało się, że dziecko jest alergikiem. Marta Odpowiedz Link Zgłoś