dobi53 21.05.10, 12:03 Dziewczyny czy lykacie je? Mam wrazenie ze zaczynaja mi wypadac wlosy noi jednak diete mam ubozsza niz kiedys... Czy witaminy sa wskazane podczas karmienia piersia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_mama_natalki Re: witaminy 21.05.10, 12:16 na rynku istnieją witaminy przeznaczone dla kobiet karmiących piersią, zresztą to co dla kobiet w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
karo.8 Re: witaminy 21.05.10, 15:42 karmie już 5 m-cy. od 2 m-cy tracę bardzo dużo włosów.witaminy tylko na świeżo. dużo pietruszki natki, szczypiorek, koperek, pokrzywa-herbata- to powinno pomoc. włosy będą wypadać tak czy tak. później odrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: witaminy 21.05.10, 16:30 Nie brałam sztucznych witamin ani w ciąży, ani karmiąc piersią. Moja dieta równiez nie była ubozsza, bo niby dlaczego? Wypadanie włosów w kilka miesięcy po porodzie jest zupełnie normalne i z dietą czy witaminami nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: witaminy 21.05.10, 20:45 Na włosy polecam skrzypo vitę i szampon z czarnej rzepy, poza tym nie widzę potrzeby łykania. Odpowiedz Link Zgłoś