Dodaj do ulubionych

coś na sen...

16.09.10, 22:32
witam emamy
nie raz zadziałyscie mnie odpowiedzią na każde pytanie i dobrą radą na kazdy nawet najdurnieszy problem, licze wiec ze i mi poradzicie
jestem mamą 10 miesiecznego bobaska
dziecko niemalże mozna powiedziec cud miód malina, w nocy budzi sie około 3-5 razy to zalezy (wiadomo są lepsze i gorsze noce ale usredniając to wychodzi jak napisałam), wiec po przebudzeniu daje jej jesc/pic/smoka w zaleznosci od powodu pobudki i do tej chwili jest ok, bo natychmiast po zaspokojeniu potrzeby przez którą mała sie obudziła ona zasypia a ja nie moge! i przewracam sie na boki i tak i "śmak" każdej nocy trace przez to okolo 2-3 godziny snu przez co jestem nie wyspana! macie moze jakies sposoby ułatwiające zaśnięcie (chocby teraz nie moge znow zasnąć a chciałam juz o 21) a jednoczesnie dające pewnosc ze usłysze w nocy dziecko (jestem sama z brzdącem w domu łóżeczko tuż za moją głową) bo nie chciałabym żeby płakała w nocy a ja nie bede słyszeć...
uff mam nadzieje że ktoras z was dotarła do konca tych wypocin i jakos poradzicie...
iś.
Obserwuj wątek
    • sebaga Re: coś na sen... 16.09.10, 22:37
      ja dotarlam do konca smile Ale niewiele poradzę, mialam ten sam problem sad maly sie budzil na jedzenie, zjadal w 10 minut i spal a ja kolejne 3 lezalam, do nastepnego karmienia sad
      Tak wiec nie pomoge, próbowalam jakichś ziolowych lekow, ale nie pomogly..

powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka