Dodaj do ulubionych

Problem z wozkiem

14.11.10, 04:59
Moja mala,obecnie 10.5m nie znosi wozka,fotelika samochodowego,z f.s jeszczedaje rade bo tylko czasami,ale z wozkiem tragedia.Kazdy spacer konczy sie po 10 min,dodam ze na rekach tez zle-ona chce sama,problem w tym,ze laczy chodzenie i raczkowanie wiec robi kilka krokow i na kolana.Jezeli jej nie wyjme z wozka tragedia,placze krzyczy,zanosi sie,potrafi nawet zwymiotowac.Nie wiem co mam robic,probowalam przetrzymac,zabawiac,spiewac,pokazywac rozne rzeczy,niestety nic nie dziala.Trwa to juz odkad skonczyla 4m,troche pomogla zmaiana wozka na taki gdzie moze siedziec raz tylem raz przodem do mnie.Od jakiegos miesiaca i to nie pomaga.Poradzcie mi co robic bo juz rece mi opadaja.Dodam,ze mala nie lubi tez chusty,nosidelek itp,wszystkiego co ogranicza jej ruchy.Z goru dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: dimma Re: Problem z wozkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 07:46
      u nas bylo to samo, nie mialam serca wpychac jej na sile, nosilam. Np na wakacjach wozkiem wozilismy rzeczy na plaze, a mala na rekach. Ok 2 lat problem minął. potem, zas nie chciala sie z wozkiem rozstacsmile
      • pysia.78 Re: Problem z wozkiem 14.11.10, 15:20
        P roblem w tym,ze ona na rekach tez nie chce.Placz zamienia sie krzyk,zlosc. To samo jest w domu jak nie moze dostac tego co chce.Na wszystko reaguje krzykiem,jest bardzo nerwowa,nie wiem jak mam na to reagowac,przeciez ona ma dopiero 10,5 m.Jak z nia postepowac,dodam ze jak zacznie plakac(krzyczec) nic do nie nie dociera,rzuca zabawkami,smokiem,nie teaguje na to co mowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka