kasia_4646 10.12.11, 21:51 Mam prośbę- którą matę polecacie FP Rainforest czy Tiny Love zoo? Wiecie może czy zabawki da się potem przepiąć z pałąków na matę ( czy są uchwyty)? Będę wdzięczna za podpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_karmiaca Re: Mata edukacyjna 10.12.11, 23:14 I FP, i TL to bardzo dobre firmy i zapewne z obu byłabyś zadowolona Maty Rainforest są dwie - taka tradycyjna mniej więcej kwadratowa i taka wąska, o który model pytasz? Ta wąska wydaje mi się przymała... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_4646 Re: Mata edukacyjna 10.12.11, 23:39 Pytam o tą kwadratową Obie wydają mi się fajne. Dlatego jestem ciekawa opini Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
panikorbka-to-ja Re: Mata edukacyjna 11.12.11, 10:04 mamy kwadratową, moja niespełna półroczna córeczka trzeci miesiąc na niej szaleje, dzięki czemu mam chwile dla siebie, fajna zabawki można przepiąć, jak mnie irytują melodyjki to puszczam małej odgłosy lasu, na macie są różne tasiemki do chwytania, szkoda tylko że nie ma takiego piszczącego guziczka, ale jest szeleszczący listek Odpowiedz Link Zgłoś