01.03.12, 20:04
Witam a ja się pochwalę dziś kończymy roczek. Chociaż przyznam nie było łatwo. Najpierw brak pokarmu później żadne mleko nie pasowało - a to kolka, a to kupa nie taka, a to wymioty no ale to za nami w końcu zwykłe Bebiko podpasowałosmile były też fatalne wyniki krwi no i niedokrwistośćsad A o nie przespanych nocach nie wspomnę - zresztą do dziś nie śpismile ale warto dziś już dawno chodzi jest wspaniałym dzieckiem. Tak po prostu chciałam sobie pogadaćsmile
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • karolla808 Re: Roczek:) 01.03.12, 20:53
      Gratulacje!I wszystkiego dobrego!

My też czekamy na roczek-już niedługo. Początki były trudne, ale i tak strasznie szybko to minęło.
      • aldira Re: Roczek:) 02.03.12, 08:45
        Gratuluje wytrwalosci
    • ola_lala Re: Roczek:) 02.03.12, 11:45
      Gratulacje i wszystkiego naj! Dzieci szybko wynagradzają wszelkie trudy smile Pozdrawiam
    • betty842 A my dziś kończymy roczek:) 02.03.12, 15:26
      To moje drugie dziecko i mogę powiedzieć,że ten rok nie był zbyt ciężki.Ciężki był pierwszy rok pierwszego syna a przy drugim jest gitsmile.Jedne na co bardzo bardzo czekam to pierwsze kroczki. Na razie mały raczkuje i wogóle nie garnie sie do chodzenia.No wiem,nie powinnam sie martwić,predzej czy później bedzie chodził.No ALE...mógłby już chodzićsmile.Może byłby mniej marudny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka