Dodaj do ulubionych

prośba o radę...

12.04.12, 21:40
Witam,
dziewczyny może coś podpowiecie, bo juz samam nie wiem o co chodzi..
Córka ma 3,5 miesiąca i od kilku dni w nocy "wisi" na piersi. Tzn . po kapieli zasypia i budzi sie już po dwóch godzinach, żeby possać. Potem znów za dwie godziny, a potem już co godzinę domaga się piersi. Od piątej do rana to i częściej.
Wcześniej jak usnęła to spała 5 godz. i pózniej juz miała tylko dwie pobudki..........
Nie jest smoczkowa, a jak nie dam piersi to płacz........
Obserwuj wątek
    • aleksandra1357 Re: prośba o radę... 12.04.12, 21:44
      Mój syn ma 20 miesięcy, od urodzenia zachowuje się tak, jak Twoja. Najwięcej przespał dwie godziny ciągiem. Często budzi się co pół godziny.
      Ale mój to ekstremista. Nie walcz z tym, to naturalne i normalne. Pewnie za miesiąc-dwa przejdzie.
    • magdal_l Re: prośba o radę... 12.04.12, 21:48
      Pewnie ma skok rozwojowy, potrzebuje więcej mleka i rozkręca Ci laktacje smile Za parę dni powinno się unormować. Możesz zważyć/zmierzyć i się przekonasz czy córka faktycznie mocniej przytyła/urosła.
    • kondolyza Re: prośba o radę... 12.04.12, 22:37
      skok rozwojowy.
      podawaj pierś na żądanie. dla Twojego dziecka to konieczne pozywienie bo jest teraz tak, jakby biegło w maratonie-dużo energii potrzebuje.
    • aamarzena Re: prośba o radę... 12.04.12, 22:53
      To normalne, przeczekaj. Moja też tak miała, później jej przeszło, później wróciło i tak kilka razy. Przyczyny są różne: skoki rozwojowe, zęby, przeziębienie, dużo wrażeń itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka