Dodaj do ulubionych

Ktory wozek wybrać?

26.04.12, 22:26
hej !
Jaki model wybrać dla roczniaka?
Zależy mi na:
-oparciu rozkładanym na płasko-(no prawie na płaskosmile),
-szerokim siedzisku,
-dużej budce,
-regulowanym podnóżku żeby nóżki nie zwisały,
-"całej rączce"
-amortyzacja wszystkich kół
-waga do max 11 kg
-cena do 400 zł

Który model wybrać z niżej wymienionych?
Co sadzicie, nie wiem jak z jakością tych wózków

Baby Design-WALKER
Coto baby-BLUES
4BABY-GUID
CONECO-TRAPER
Eurobaby-F1
CONECO-MACAO

Z góry dziękuję za odpowiedz!
Obserwuj wątek
    • aleksandra1357 Re: Ktory wozek wybrać? 26.04.12, 22:32
      Idź z tym pytaniem na forum "wózki dziecięce - wózkomania", tam dostaniesz naprawdę fachową poradę.
      Moim zdaniem absolutnie żaden z wymienionych, tylko jakiś używany, jeśli za 400 zł. Lepiej dobry używany wózek, niż kiepski nowy.
    • tourterelle Re: Ktory wozek wybrać? 27.04.12, 05:17
      Ja mam baby design sprint za 530 zł co prawda, ale jestem nim zachwycona, lekki, świetnie się prowadzi, praktyczny, spełnia wszystkie warunki, które napisałaś oprócz cenowego, ale może uzbierasz. Nie kupuj Coneco.
      • annajustyna Re: Ktory wozek wybrać? 27.04.12, 08:07
        Grunt, zeby nie byl produkcji azjatyckiej, bo niestety wiele wozkow zawiera b. duzo szkodliwych materialow. lepszy dobry uzywany niz nowy i kiepski.
    • kajakam Re: Ktory wozek wybrać? 27.04.12, 20:38
      Ja przy starszym synku miałam Baby design walker... i nie narzekałam...
      • gorligorligor Re: Ktory wozek wybrać? 10.05.12, 15:00
        Ja mam Magelana bebetto i jak dla mnie super! (Nie ma pełnej rączki, choć dla mnie to nie problem), jest lekki (niecałe 9 kg), szerokie siedzisko, duża buda (rozsuwanawink, amortyzacja bardzo dobra (koła piankowe, ale nie gorzej się tym wózkiem jeździ, niż niektórymi pompowanymi), cena bardzo przystępna. Wyrób Polski! Cieszę się, że go kupiłam, bo szukałam długo i o mało co nie skusiłam się na BJCM GT, a tak mam i dobry wózek i zaoszczędzone pieniążki smile
        • kk_1976 Re: Ktory wozek wybrać? 13.05.12, 17:53
          w tej cenie lepszy chyba uzywany, a dobrej produkcji, niz byle jaki nowy, ja mialam Emmaljunga (gondola i spacerowka w jednym) i bardzo dobrze mi sluzyl od poczatku do konca, przez lata uzytkowania nic sie nigdy nie popsulo / urwalo / uszkodzilo, pozdr kks
          • myszon999 Re: Ktory wozek wybrać? 13.05.12, 18:40
            x-lander xq ma prawie wszystko o czym piszesz: oprócz wagi (13,5kg) i ceny (ok. 1400) sad
        • 02kaja [...] 06.06.14, 16:32
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • murwa.kac 02kaja 06.06.14, 16:40
            proszę zmniejszyć sygnaturkę
            forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html
            • 02kaja Re: 02kaja 08.06.14, 14:11
              oj, wiem przepraszam, zapomniałam jej usunąć. A tej wiadomości to się nie da wkleić na nowo?
    • lidek0 Re: Ktory wozek wybrać? 06.06.14, 17:43
      Nie kupiłabym żadnego, z tych, które wymieniasz, przy tak małych kołach amortyzacje jest raczej zerowa, wolałabym lepszy wózek a używany, na dużych pompowanych kołach
    • olik81 Re: Ktory wozek wybrać? 08.06.14, 14:38
      Spacerowka służy długo wiec i nie kupuje nigdy używanych. Wole dołożyć a mieć nowa bo to wózek na kilka lat.
      Ja nie lubię dużych spacerowek i zawsze polecam maclareny ale cena dużo większą.
    • koala0405 Re: Ktory wozek wybrać? 09.06.14, 09:47
      ja bym wolała dopłacić/kosztuje 670 zł/ i kupić coś takiego:
      pokazywarka.pl/f52y4s/ - to fotki mojego 10 miesięcznego synka i 4 letniego więc widać że wózek wystarczy do końca wózkowania
    • jomi81 Re: Ktory wozek wybrać? 09.06.14, 10:46
      Wymienionych modeli nie użytkowałam, ale kilka wózków miałam i zdecydowanie odradzam Baby design. Ja miałam akurat travel, wózek został kupiony tylko z przeznaczeniem do auta (na długie codzienne spacery mamy emmaljunge) i jest kiepski jakościowo, amortyzacja żadna.
      Zanim kupiłam emmaljunge miałam bebetto nico i również nie była zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka