Dodaj do ulubionych

spacerowka...

06.07.12, 21:59
dziewczyny.. chce malej kupic spacerowke parasolke.. mamy taka spacerowke z jedo fyn z kompletu z gondola ale jest bardzo ciezka... zalezy mi bardzo by wozeczek byl lekki, mial porzadne kola (snieg) budke pokrowiec na nozki ( chociaz to standard chyba) odpinana barierke i regulowane oparcie... aaa no i cena tak ok. 500 lub 600 zl..jestescie w stanie mi cos fajnego polecic??? z gory dzieki wink
Obserwuj wątek
    • monika887 Re: spacerowka... 07.07.12, 14:04
      To chyba temat na forum "wózkomania". Nie wiem skąd ale o wózkach wiedzą tam wszystko smile
    • joshima Re: spacerowka... 07.07.12, 15:02
      Może coneco juupi?

www.ceneo.pl/5800203?se=XJ_fGDa8ej_3-zxlXBBjKz_H4ZjbMHZt&gclid=CPaK8tbPh7ECFUrP3wodQy6M8w
      • niuniazwk Re: spacerowka... 08.07.12, 09:05
        espiro magic - fajna lekka spacerówka
    • lidek0 Re: spacerowka... 08.07.12, 15:32
      Nie ma lekkiego wózka parasolki z porządnymi kołami na śnieg, wózek z takimi kołami z założenia jest ciężki i się sprawdza w różnych warunkach.
    • cotti Re: spacerowka... 10.07.12, 07:55
      Raczej porządne na każdy teren spacerówki są ciężkie, z racji kół.
      Poszukaj może używanej teutonii mistral S (ze skrętnymi kołami) - kilka lat używałam i byłam mega zadowolona. Wózek jest nie do zniszczenia smile
      Ciężki - owszem - ale bardzo łatwo się go prowadzi. I baaardzo funkcjonalny smile
      • annajustyna Re: spacerowka... 10.07.12, 08:15
        'przeciez juz ma fyn, po co jej kolejny megaciezki...ja mam pp si, ciezkiej spacerowki przyonadrocznym dziecku moim zdaniem juz nie potrzeba. Wnet zacznie chodzic i co? Bedziesz biegala za nim z 15-kilogramowym klocem?
        • jotka_k Re: spacerowka... 10.07.12, 08:49
          Peg Perego SI- lekki, zwinny i porządny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka