Dodaj do ulubionych

spacerowka dylematow cd

04.07.17, 16:23
Dziewczyny pomocy, szukam i szukam spacerowki i nie moge sie zdecydowac. Ma byc lekka (ale nie musi byc ultralekka), musi rozkladac sie do pozycji lezacej i miec podporke pod nogi, najlepiej rozkladana. Obecnie mamy bugaboo cameleon i jak juz pisalam dziecko jakos mi spada z tego siedziska i zamiast siedziec prosto to takie wykrzywione siedzi, mimo ze pasy na maksa.
Bylismy w sklepie i udalo sie nam przymierzyc ja do Bugaboo Bee (calkiem fajnie ale szalu nie ma, poza tym cena troche straszna) oraz Mountain Buggy (jakis taki wydal mi sie wiatrem podszyty i nieporzadny). Wyczytalam jeszcze w necie dobre opinie o Babyhome Vida, macie jakies doswiadczenie?
A moze jeszcze cos innego?
Obserwuj wątek
    • kasiamamaani Re: spacerowka dylematow cd 04.07.17, 17:05
      A skad jestes? Ja mam na sprzedaz iCandy Raspberry, moglabym Ci ten wozek pokazac, nawet nie chodzi o to, zebys zaraz ode mnie kupila, ale on jest podobny do bee, a troche tanszy i moim zdaniem kilka rzeczy ma lepiej rozwiazane. Np system opuszczania oparcia w bee jest plastikowy, tutaj sa takie metalowe linki - mniejsze ryzyko awarii i kazdy serwis wozkowy to naprawi, w bee juz trzeba wymieniac caly element..
      • buglady Re: spacerowka dylematow cd 04.07.17, 17:06
        Jestem z Warszawy, a Ty?
    • ela.dzi Re: spacerowka dylematow cd 04.07.17, 19:30
      Może któryś Valco Snap ?
      • buglady Re: spacerowka dylematow cd 04.07.17, 21:13
        O, dzieki, wyglada fajnie!
    • acora Re: spacerowka dylematow cd 06.07.17, 00:11
      A moze BJ Zip? Calkiem zgrabny wozek z podnozkiem i niespecjalnie ciezki. BJ Elite, ale juz swoje wazy. Mnie ostatnio z leciutkich swietnie mi sie jezdzilo Keesem.
      • straggly Re: spacerowka dylematow cd 11.07.17, 17:22
        Tak, kees fajny, ale nie ma podnozka rozkladanego, no i to raczej nie jest sprzet na jedyny wozek. Najczesciej jezdzimy teraz bj city mini gt - genialnie sie prowadzi, ma super budke, podnozek mozna dokupic. Bj zip ponoc fajny. A mizs Joie litetrax air?
        Raspberry tez mam na sprzedaz, bo przeszkadza mi troche stukot kolek, ald generalnie to fajny wozek, super wykonany, ma spora amortzacje i wspaniale sie prowadzi. Tez jestem z Wawy, gdybys chciala zobaczyc, przejechac sie to sue odezwij tutaj.
    • marcik844 Re: spacerowka dylematow cd 12.07.17, 23:09
      Jak szukasz uniwersalnego wózka to kup Snapa (Acora nie lubi, ale on jest serio super smilealbo Trendasmile Zip tez bardzo fajny, tylko ma mały kosz i badziewną rączkę z gumy.
      Gt mały i lekki to nie jest, juz wolałabym Snapa Sporta. Joie to juz w ogóle ciężki jest
      • buglady Re: spacerowka dylematow cd 13.07.17, 10:28
        Dzieki, sklaniam sie ku Snapowi tylko powiedzcie prosze czy on sie duzo rozni od spacerowki Bugaboo Cameleon? Bo mam taka obecnie i sie zastanawiam czy jest duza roznica, oprocz tego ze sklada sie na raz. Generalnie ten wozek jest w porzadku tylko ze moja corcia sie w nim tak zapada dziwnie.
        • wicherka81 Re: spacerowka dylematow cd 16.07.17, 10:35
          Cameleon ma spacerówkę kubełkową, Snap normalną, rozkładaną, więc tak, różnica powinna być na plus wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka