Dodaj do ulubionych

spacerowka

22.05.17, 10:32
Prosze o pomoc w wyborze spacerowki, coreczka ma 11 miesiecy. Obecnie mamy bugaboo cameleon ale mam wrazenie, ze corka caly czas zsuwa sie z siedziska i siedzi jakas wykrzywiona. Nie wiem czy to kwestia niedopasowania czy tego, ze corka jest drobna. Szelki sa juz na maksa sciagniete. Mam wrazenie, ze jej sie kregoslup deformujetongue_out. No ale to moj pierwszy i jedyny wozek jak do tej pory.
Zalezy mi, by byl lekki, cena nie gra roli.
Obserwuj wątek
    • kapao1 Re: spacerowka 27.05.17, 16:38
      Ultralekka (4,7kg) jest spacerówka recaro easylife.
      • gleana Re: spacerowka 28.05.17, 07:37
        Recaro to może być jako dodatkowy a nie jedyny dla 11 miesięcznego dziecka - nie rozkłada się do spania a tylko ma lekko odchylane oparcie do drzemki i brak regulowanego podnóżka.
        • buglady Re: spacerowka 02.06.17, 11:16
          Waham sie miedzy Bugaboo Bee plus a Baby Jogger City mini. Jakies wskazowkismile?
          • koala0405 Re: spacerowka 02.06.17, 14:11
            na lato lepszy bugaboo bee
          • acora Re: spacerowka 04.06.17, 05:49
            Z bee tez może się zsuwać. Tam siedzisko (cześć pod pupa) jedy całkiem poziome. Ja bym jedna szła w kubełek? Joolz, Mamas Papas Sola City. Joolz do sprawdzenia, ale Sola wazy 8kg.
    • joagraba Re: spacerowka 04.06.17, 08:52
      A może spróbuj najpierw wkładki z pianką typu memory foam? Na pewno wyjdzie taniej niż nowy wózek.
      Jeśli problem jest jak dziecko siedzi to nie kupiłabym wózka bez przymiarki. Choć rzeczywiście w kubełku powinno być dobrze, ale kwestia czy małej pasażerce będzie się podobać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka