Dodaj do ulubionych

nie chce jeść

28.08.12, 11:21
Moja 4,5 miesięczna córcia nie chce jeść mleka z butelki. Zjada tylko jak jest bardzo zmęczona lub przez sen. Potrafi robić 6-8h przerwy i zjeść 60 ml. Bez karmienia przez sen zjada 400ml/dobę, a jak karmię na śpiocha to ok 700. Co robić? Badania wyszły ok, podaję żelazo. Kaszki łyżeczką nie chce, zjada 1/3 słoiczka jabłka lub marchewki. Jest energiczna i wesoła, nie wygląda na chorą... Nie ma czasu jeść?
Obserwuj wątek
    • bullet-proof Re: nie chce jeść 30.08.12, 16:49
      passi6 napisała:

> Moja 4,5 miesięczna córcia nie chce jeść mleka z butelki. Zjada tylko jak jest
      > bardzo zmęczona lub przez sen. Potrafi robić 6-8h przerwy i zjeść 60 ml. Bez ka
      > rmienia przez sen zjada 400ml/dobę, a jak karmię na śpiocha to ok 700. Co robić
      > ? Badania wyszły ok, podaję żelazo. Kaszki łyżeczką nie chce, zjada 1/3 słoiczk
      > a jabłka lub marchewki. Jest energiczna i wesoła, nie wygląda na chorą... Nie m
      > a czasu jeść?

Mam to samo, mój synek je tylko jak jest zmęczony lub usypia na dodatek ostatnio wcale nie chce spać w dzień jedynie jak już jest bardzo zmęczony to usypia przez to dużo marudzi. Jednym słowem masakra. Ja metodą na śpiocha jestem w stanie podać synkowi ok 850 ml na dobę ale jest to strasznie męczące zarówno dla niego jak i dla mnie. Jak na złość jeszcze laktator mini electric mi nawala dobrze, że mam zapasowy i jakieś ręczne.
      • passi6 Re: nie chce jeść 30.08.12, 20:26
        A ile ma Twój synek? Moja też mało sypia, robi dwie 30 min drzemki w ciągu dnia (chyba tylko po to by zjeść przez sen). 850 to dużo, ile waży? Córa tylko 6100g sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka