sikorka20 26.07.04, 16:46 mam pytanie moja mala ma 9m czasem robi ładne brazowe zbite kupki a czasem radrze zielone ciemna zieleń co to moze oznaczać dodam że nie je nic w tym kolorze czasem troche brokulki ale nie wiele???pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosiee brokuły? 26.07.04, 22:56 Moja Niunia chociaz duzo mlodsza, tez robi czasem zielonkawe kupki. Czy brokuly moga miec na to wplyw, tak jak sugeruje to poprzedniczka? Przyznam sie, ze jem je dosc czesto, ale nigdy nie pomyslalm, ze to moze byc po tym. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
a.rokosz Re: brokuły? 10.08.04, 23:07 Moja mała za każdym razem jak zjadałam brokuły, robiła brokułowe kupki. Aż miałam wrażenie, ze kupka brokułami. Do dziś robi zielone kupki ilekarz orzekł, zę to od mojego jedzenia. To samo ze śluzem. Na te kupki daliśmy ją do szpitala w 2 miesiącu życia na wszystkie badania i wszystko jest ok. Po prostu to wina mojej diety. Odpowiedz Link Zgłoś
elgosia Re: czasem zielona kupa pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.04, 14:01 Mój Synek też robi czasem zielone kupki i ja sie tym nie przejmuje. Dobrze sie czuje, nic mu nie dolega, chyba faktycznie to dieta sprawia... Odpowiedz Link Zgłoś