Dodaj do ulubionych

podgrzewacz d butelek

16.10.13, 16:59
Może i głupie pytanie ale nigdy nie używałam podgrzewacza a teraz muszę sprawdzić czy działa.
rozumiem że wlewam wode, włączam do prądu, nastawiam na żądaną temperaturę a butelkę kiedy wstawiam?
Pola
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Re: podgrzewacz d butelek 16.10.13, 17:11
      ..tez nigdy nie uzywalam, ale wydaje mi sie, ze nalanie wody do termosu lest prostsze i tansze...
      • gorajka Re: podgrzewacz d butelek 16.10.13, 17:59
        a dlaczego nalanie wody do termosu jest prostsze i tańsze?
        masz jakieś naukowe dowody na swoją tezę?
        o tym że termos nie ma funkcji podgrzewania wody nie będę ci tłumaczyć, bo po prostu nie zrozumiesz.
        • mruwa9 Re: podgrzewacz d butelek 16.10.13, 18:43
          nalewasz do termosu goraca wode lub generalnie wode o temperaturze zblizonej do tej pozadanej.
          Gdy ja potrzebujesz- przelewasz do butelki niezbedna ilosc i gotowe.'
          Chyba, ze chcesz podrzewac w podgrzewaczu cos innego.
          Masz mikrofalowke? Jeszcze szybciej.
      • lidek0 Re: podgrzewacz d butelek 19.10.13, 16:22
        Rozkoszna jesteś z tym "pisaniem na temat" i kulą w płot jak się okazało, tym bardziej, że podgrzewacz służy do podgrzewania wielu rzeczy
    • awidyna Re: podgrzewacz d butelek 16.10.13, 18:34
      W sumie to bez znaczenia, ale jak nalejesz wodę to wsadź butelkę bo czasem za dużo się wleje i się wylewa ;/ A to czy do zimnej wsadzisz czy do zagrzanej to różnicy nie ma.
    • audrey2 Re: podgrzewacz d butelek 16.10.13, 19:10
      Szczerze mowiac tez nigdy tego ustrojstwa nie opanowalam.wink
      Mruwa lubi pouczac, ale faktycznie termos (lub dwa, z zimna I ciepla woda) ma wiekszy sens, latwiej obsluzyc.
      • gorajka Re: podgrzewacz d butelek 16.10.13, 19:33
        dzięki kobity
        nic nie będę podgrzewać, po prostu sprzedaję to ustrojstwo, które kiedyś dostałam i nigdy nie użyłam, i muszę sprawdzić czy działa.
    • jugutka Re: podgrzewacz d butelek 18.10.13, 19:08
      jak mam przegotowaną wodę to lekko ją podgrzewam i robie jedzenie.. jak muszę ugotować świeżą wodę to wrzątek mieszam z mineralną. tez nigdy nie mialam podgrzewacza.. Ale jesli chodzi o używanie to na pewno po włączeniu jak nazwa wskazuje podgrzewa wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka