9999t 14.08.04, 08:40 przed 30 minuty upadło moje dziecko z łózka ok 40cm i mocno udeżylo glową o podłogę.Płakał,ale wydaje mi sie ze jest ok.od 5 minut spi.czy wszystko bedize ok.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mascarbone Re: upadek dziecka 14.08.04, 09:00 Było tu mnóstwo wątków na ten temat - wpisz słowo "spadł" na szukaniu niech będzie w treści - znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie. Pozdr. PS mój synek tez spadł i wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
male_gonzo Re: upadek dziecka 14.08.04, 09:12 Nie martw się napewno nic mu nie będzie, ale obserwuj go. Jeśli będzie marudniejszy niż zwykle, nadmiernie senny lub będzie wymiotował to jedź z nim do lekarza. Ale nie przejmuj się mój mały też zaliczył już kilka upadków. Takie życie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: upadek dziecka 14.08.04, 09:11 Tak naprawdę to należy obserwować dziecko przez 48 godz. Czy nie jest nadmiernie senne lub pbudzone, czy wymiotuje, ma jakieś dziwne zachowanie. Jeżeli coś Cię niepokoi to pojedz na ostry dyżur i niech zobaczy lekarz. Na szczęście w 80% przypadków nic złego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: upadek dziecka 15.08.04, 12:19 Moj mały też wypadł dzisiaj tatusiowi z wózka (Ok. 70 cm).Całe szczeście nie na beton , tylko na leśną droge. Na razie jest ok. Cały czas je obserwuje. No niestety chyba nie ma dziecka ,które chociaż raz nie zaliczyło upadku. I oby ich było jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś