Dodaj do ulubionych

Śluz w kopce,goraczka a mleko

25.07.14, 12:19
witam
Moją prawie 4 msc córeczkę karmie mieszkanie, najpierw wystąpiła reakcja na mleko krowie wysypka, potem wysypka minleła, teraz jest sluz w kupce, czasem kupka jest wogiole bez grudek tylko tak jakby biegunka ze sluzem. pediatra kazała odstawić mleko Babilon, i wprowadzci bebilon HA, Od wczoraj mała jakas ospała jets , marudna, popłakuje, jakby cos ja bolało. wczoraj miała 37,6 temp, dzis juz nie ma...I teraz nie wiem, czy jest to ciągle reakcja na mleko bebilon 1, czy teraz na mleko bebilon HA. Ha pije od wczoraj, a z kupkami ma problem ponad tydzien, ale z kazym dniem jakby więcej sluzu. ja mam małpo pokarmu nie najada sie,i etraz nie wiem co robic. Pediatra powiedziała, zeby ja obserwowac.ze testy alergiczne wychodza niemiarodajne u tak małego dziecka. Mam podawac narazie ha? czy odstawić, wprowadzic inne??
Obserwuj wątek
    • mamaleny1992 Re: Śluz w kopce,goraczka a mleko 25.07.14, 12:32
      Jeśli pojawi się nitki krwi w kupce to jedz od razu do lekarza przepisze inne mleko dla alergików. Obserwuj czy sluzu jest więcej. świadczy on o alergi. jeśli karmisz też piersią zwróc uwagę na twoja dietę. zrezygnuj na tydzień z nabiału. Jeszcze pytanie. dlaczego podałas dziecku krowie mleko?
      • elzunia25 Re: Śluz w kopce,goraczka a mleko 25.07.14, 16:10
        kiedy mała była w szpitalu, a ja w tym czasie także w szpitalu podawali jej modyfikowane, przyzwyczaiła się do niego. Po powrocie nasyzm ze szpitali, karmiłam ją mieszanie. Mam problemy ze zdrowiem i musze sie zaczac leczyc, takze dłuzsze karmienie piersią odpada. Krwi w kupce nie ma, ale kupa cała jest jakby ze śluzu. Do alergologa pojdziemy w nast tyg. Czy do tego czasu lepiej zrezygnować z tego mleka HA i próbować być tylko na piersi. Problem jest taki, że mam coraz mniej mleka i ona sięn nie najada, dlateog dokarmiałam ją butlą
        • mamaleny1992 Re: Śluz w kopce,goraczka a mleko 25.07.14, 19:08
          Przystawiaj ją jak możesz często do piersi. Nawet jak nie leci niech sobie tam ssie do spania. Im rzadziej przykładasz tym mniej mleka. Pij dużo dużo wody i dieta! wszystko gotówne, zrezygnuj z surowych rzeczy, miodu, jajek i koniecznie nabiału. Ją przez pierwszy miesiąc jadłam ryz kaszę banany jabłka kurczaka królika gotowana marchew ziemniak i cukinie. zrezygnuj z soków i herbaty. Tydzień wytrzymasz! sprawdź na internecie co możesz jeszcze jeść. jak na początku karmienia. jeśli kupka się nie zmieni to napewno mm czyli do zmiany. u mnie też sluz zw kupce. Sama nie robi więc nie zauważyłam. dziś pomoglam jej i patrzę jest... odstawiam nabial i jaja. Z moja też ciągle po lekarzach się tulam crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka