00zuza00 03.11.14, 09:45 J/w , kiedy Wasze maluchy zaczęły spać z poduszką pod głową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bieniewicka Re: Od kiedy poduszka? 03.11.14, 10:58 Tez chętnie się dowiem. Obecnie jest sporo praktycznie płaskich poduszek... Ale czytałam ze z poduszka można się wstrzymac do momentu gdy maluch sam wyrazi chęć na niej spania. Ja za bardzo nie widze na razie sensu, u nas 5m i córcia kręci sie wokol własnej osi podczas nocnego snu i znajduje ją w dziwnych pozycjach poza tym zdarza jej sie jeszcze ulac i pod glowa ma tetre. Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Od kiedy poduszka? 03.11.14, 11:27 moj trzylatek do tej pory checi nie wyrazil Odpowiedz Link Zgłoś
00zuza00 Re: Od kiedy poduszka? 03.11.14, 12:55 Ano właśnie mój roczniak chyba właśnie wyraził. Zasypia z misiem -przytulanką i ostatnio często rano znajduję go śpiącego smacznie z tym misiem pod głową i błogim wyrazem twarzy Nie wiem, czy mu tak wygodnie, czy po prostu się tak kotłują w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
panizalewska Re: Od kiedy poduszka? 03.11.14, 13:11 Kiedy sama poprosiła, jakoś jak miała 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
philap Re: Od kiedy poduszka? 03.11.14, 13:18 Przy okazji wizyty u ortopedy zapytałam o poduszkę, to powiedział, ze im później tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wilkowaona Re: Od kiedy poduszka? 04.11.14, 00:01 Mój synuś ma 9,5 mc. Spi bez poduszki. Generalnie, dziecko powinno dostać poduszkę, kiedy samo o nią poprosi. Odpowiedz Link Zgłoś