Dodaj do ulubionych

tylko mama

06.01.15, 22:00
Córka 6 miesięcy zasypia bardzo ładnie ale potem, zanim do niej dołączymy, co jakiś czas się przebudza, a to smoczek wypadnie, a to "woła" żeby ją po prostu przytulić i pogłaskać. Do tej pory było jej wszystko jedno czy przyjdzie tata czy mama. A od 2-3 tygodni tylko mama. Na tatę reaguje wielkim płaczem i wrzaskiem. Dodam, że w ciągu dnia zakochana w tatusiu i zostaje z nim bez problemu. Co się stało? Minie? Przeczekać to spokojnie i mam chodzić tylko ja czy próbować jednak tatę?
Obserwuj wątek
    • ewka-1978 Re: tylko mama 08.01.15, 14:11
      Naprawde nikt - nic na ten temat???
    • leminia Re: tylko mama 08.01.15, 16:51
      Taak, mój syn właśnie w 7 miesiącu oprotestował zasypianie z tatą i tak zostało do dzisiaj... a mały 13 m smile W ciągu dnia bez problemu zostaje z tatą i dziadkami, są nawet w stanie go uśpić do dziennej drzemki, wieczorem tylko i wyłącznie ja (z tym że to zasypianie wieczorne to po prostu siedzenie przy małym). Dodam jeszcze że jak kilka razy nie było mnie wieczorem w domu, syn bez problemu zasnął z tatą lub babcią.
      • ewka-1978 Re: tylko mama 08.01.15, 21:21
        A widzisz to masz fajnie, że zasnąl jak Cię nie było. Ja musiałam ostatnio porzucić na wpoł zjedzoną pizze i pędzić do domu bo zupełnie nie dała się uspokoić.
    • lluizaaa Re: tylko mama 08.01.15, 21:44
      Minie.Dzieci maja różne fazy.Moj starszy syn nie tolerował taty do spania dluuugo dopiero około 1,5rok=czku tata stal sie super i na dobre wyszlo bo wlasnie sie mlodszy rodził. wrocil do mamy dopiero niedawno tzn 2lata i 4mce, a tak to tlko tata i tata
    • murwa.kac Re: tylko mama 10.01.15, 09:41
      pewnie, ze minie.

za chwile bedzie faza tylko tata smile
      • kremka2014 Re: tylko mama 10.01.15, 22:17
        Chodźcie razem 😊
        • ewka-1978 Re: tylko mama 12.01.15, 21:37
          Próbowaliśmy razem. Ona mysli, że jak jesteśmy w komplecie to szykuje się zabawa, zaczyna się śmiać rozbudza zupełnie i wprawdzie płaczu nie ma ale spania też niesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka