wladak 15.09.04, 17:48 jak długo prałyście ubranka dziecinne w proszku dla dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anikwaw Re: proszek do prania 15.09.04, 18:01 Ja piore do chwili obecnej - Kubek ma 8 miesięcy. Mały ma alergię pokarmową i lekarz stwierdził, ze skoro ma skłonność do alergii to lepiej prać do roczku....albo i dłużej Pozdrawiam, Ania & Kubek (8 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: proszek do prania 16.09.04, 09:08 ja pralam do chyba 4 m-cy, teraz piore zamiennie, to co w reku to dziecinnym, a to co w pralce to niekoniecznie, ale zawsze dodaje plyn do plukania dziecinny Odpowiedz Link Zgłoś
ministrowa Re: proszek do prania 16.09.04, 10:44 Nadia ma 6 miesięcy i właśnie zaczęłam prać w "naszym" proszku, a płyn daję dziecięcy bo zapach mi się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
makdak Re: proszek do prania 16.09.04, 11:45 A jaki to jest płyn dziecięcy? No nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: proszek do prania 16.09.04, 15:15 silan czy inny cocolino przeznaczony do plukania dziecinnych ubranek, reczniczkow itp. Taki z bobasem na butelce ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwaolej Re: proszek do prania 16.09.04, 15:12 a my nadal pierzemy - mały ma 3 miesiace. I pewnie szybko nie przestanę. bardzo odpowiada mi ten proszek dla dzieci. A płuczemy w Lenor białym - Sensitive - dla dzieci. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś