edytka1 27.12.04, 18:25 kiedy podawaliscie ten lek. Przed karmieniem czy po. a może ustaliłyscie jakieś godziny żeby go podawać te 6 razy na dobe. A moze jak juz była kolka. Kiedy działa najlepiej Odpiszci czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Pytanie o Gripe Water 27.12.04, 18:35 Ja podawałam przed jedzeniem, ale nigdy nie udało mi się dojść do 6 razy na dobę. Moja mała tego nie chciała i już. Czasami udawało mi się podać trochę przed posiłkiem, ale rozcieńczone z wodą. Znacznie lepiej jej szło z Esputiconem (1-2 kropelki przed jedzeniem na łyżeczce z mlekiem) i to chyba rzeczywiście jej pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_80 Re: Pytanie o Gripe Water 27.12.04, 18:45 Ja podaję małemu na łyżeczce przed jedzeniem, czasem w trakcie gdy zapomnę. Kuba ma jeszcze różną ilość posiłków w ciągu dnia, więc starałam się aby dostawał w miarę regularnie. Czasem jada tylko pięć razy na dobę i wtedy dostawał tylko 5 łyżeczek. Poprawa (brak kolek) nastąppiła prawie po tygodniu jak już zwątpiłam i chciałam odstawić. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Pytanie o Gripe Water 27.12.04, 19:21 Esputicon nic nie pomógł. Ja daje Gripe Water mniej więcej co 4 godziny niezależnie czy przed karmieniem czy po. Karmię piersią. Nie daje córci aż 6 razy na dobę bo w nocy wcale. Tylko w dzień. Stosuję tą wode koperkową od dwóch tygodni i jak ręka odjął-kolek nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Pytanie o Gripe Water 27.12.04, 19:24 Acha-podaje córci(ma 2 i pół miesiąca) łyżeczka na dwa razy-raz pół łyżeczki i drugi raz pół. Śliniaczek ma ale raczej połyka całośc bo to słodkie i jej smak pasuje Odpowiedz Link Zgłoś