beata303 25.01.05, 20:33 Moje dziecko je Bebiko 2, lub 2R, a może lepiej Bebilon? Ja nie wiem jaka jest jest różnica. Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopsia Re: Bebiko czy Bebilon? 25.01.05, 20:56 Mojej 5 miesiecznej coreczce tez ostatnio zmienilam z bebiko2 na bebilo2 - korcilo mnie juz dawno Bebilon jest wzbogacony wieksza dawka zelaza (porównalam składy) i wzmacnia do tego naturalne sily obronne organizmu Maluszka Jeszcze jedna roznica to konsystencja kupek - bo bebilonie sa one rzadsze, przypominaja troche te po piersi, no i dziecku latwiej jest kupke zrobic, a po juz w 5 miesiacu wzbogaconej diecie w np. marchewke, te kupki sa bardziej zbite.Bebilon fajnie je powiedzialabym ....rozluźnia ) Ja jestem zadowolona... i to nawet bardzo POLECAM )) HOPSIA Odpowiedz Link Zgłoś
eenia Re: Bebiko czy Bebilon? 25.01.05, 20:59 Zgadzam się dodałaby tylko jeszcze że Bebilon jest chyba smaczniejszy, ma mniej sztuczny smak a po Bebiku butelka niezbyt ładnie pachniała, nie wiem czy to zauważyłyście. Ale największa zaleta Bebilonu to to że zawiera prebiotyki. eenia Odpowiedz Link Zgłoś
wingus Re: Bebiko czy Bebilon? 25.01.05, 22:31 I kupki lepsze. I mniej smierdzi w calym domu. I lepsze (sklad jak bebiko omneo) i zblizone najbardziej do smaku mleka matki. Bebilon. Zaznaczam, ze bebiko probowalam. Bolacy brzuszek i twarde kupki szybko mnie przekonaly, ze bebiko jest beee. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Bebiko czy Bebilon? 25.01.05, 22:39 a ja po bebilonie2 i bebilonie pepti daję bebiko 2R. Córci smakuje, problemów z kupką nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zabiegana Re: Bebiko czy Bebilon? 25.01.05, 22:55 Daje synkowi Bebiko 1 i ma bole brzuszka Mysle o Bebilonie, ale chce sie jeszcze skonsultowac z pediatra. Sadzac z Waszych wypowiedzi jest to dobre posuniecie - tylko sie w tym utwierdzilam. Odpowiedz Link Zgłoś