nutrient1 31.01.05, 14:21 w ksiegarni klub dla ciebie za 24.99zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olejek1 Re: jezyk niemowlat jest dostepny 31.01.05, 16:07 plus prawie 10zł przesyłka. do mnie doszło jakieś 3 dni po złożeniu zamówienia. nawiasem mówiąc jestem książką zachwycona, bo już wiem - i zaczęłam stosować- co Junior ode mnie chce Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: jezyk niemowlat jest dostepny 31.01.05, 16:10 a czy jezeli kupie cos w klubie dla ciebie, to musze juz co miesiac kupowac, jestem juz zwiazan z nimi na dobre??? Odpowiedz Link Zgłoś
magic2 Re: jezyk niemowlat jest dostepny 31.01.05, 16:29 witam ja tez kupilam tę książkę przez internet w klubie dla ciebie. Tam nie podpisujesz oświadczenia o członkostwie, rownież dla wszystkich ceny są takie same (czyli dla członków i nie członków. Ja nawet nie dostalam katalogu z ofertą razem z ksiażką wiec na pewno nikt nie zmusza do kolejnych zakupów, tak jak to bywa w niektórych księgarniach wysyłkowych pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 Re: jezyk niemowlat jest dostepny 01.02.05, 14:49 dzieki, wlasnie zamowilam Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 mogę wysłac mailem... 01.02.05, 17:26 ja mam tą książkę w wersji elekrtonicznej..można wydrukować i jest....jesli komus nie zależy na okładkach...za kaszke lub mleczko podeślę ) marteczka26@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś