Dodaj do ulubionych

fotelik PLAY BEAT

03.04.05, 10:51
Proszę o opinie na temat tego fotelika (0-25kg). Mam okazję kupić w dobrej
cenie ale muszę się szybko decydować.
Z góry dzękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • natka28 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 00:37
      Witaj.
      Bardzo porządny fotelik!
      My kupilismy w zeszlym m-cu i jetsesmy bardzo zadowoleni.
      Jesli nie przeraza Cie cena i stawiasz na wygode i bezpieczenstwo to sie nie
      zastanawiaj.Acha,zajmuje dosc duzo miejsca wiec do malego autka to sie sredno
      nadaje.
      Pozdrawiam
      Natalia
      • magdalena1811 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 00:49
        Oj, nie mam pojecia.......
    • bea-ta Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 12:05
      Duży i wygodny, może nie rozkłada sie tak bardzo jakbym chciała, ale jest ok.
      Polecam. Beata
    • izia30 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 13:01
      przede wszystkim wygodny dla dziecka, łatwo rozkładalny i bezpieczny (napinacz
      pasów do mocowania) dla nas jest super.
    • dagma72 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 15:22
      Dzięki serdeczne. Pomogłyście mi podjąć decyzję. Dzisiaj jadę kupić.
    • dagma72 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 15:32
      Aha, zapomniałam się zapytać czy używałyście tego fotelika od urodzenia dziecka.
      Dla mnie sprawia wrażenia trochę zbyt siedzącego dla takiego szkraba. Moja mała
      ma co prawda 4 miesiące i chcemy już ją przesadzić z małego fotelika właśnie na
      ten. Ale przyznam się szczerze że nie wiem czy nie za wcześnie. Do tej pory
      jeżdźiła w małym PLAY-u, który się rozkłada. Co wy o tym sądzicie?
      • milaja Re: fotelik PLAY BEAT 05.04.05, 10:15
        Hej,
        mam ten fotelik od ponad roku, jest fajny, ale zdecydowanie ni polecam dla
        maluszka 4 miesięcznego. Wprawdzie jest niby od 0-25kg, ale moim zdaniem nie
        jest odpowienio wyprofilowany dla niemowlecia. Poczekaj az maleństwo skonczy z
        9-10 miesiecy.
    • izia30 Re: fotelik PLAY BEAT 05.04.05, 09:43
      4 mce to trochę za wczesnie na siedzący fotelik. moze zacznij go używac jak już
      dziecko samo będzie stabilnie siedziec?
    • dagma72 Re: fotelik PLAY BEAT 05.04.05, 11:00
      Przymierzałam małą do fotelika i zdecydowanie nie nadaje się jeszcze dla niej.
      Ale i tak go kupiłam bo była okazja, która się już może nie powtórzyć. Poczeka
      sobie aż mała zacznie siedzieć.
      A przy okazji polecam małego PLAY-a (0-13kg). Jest rewelacyjny ponieważ ma
      regulację oparcia. A dzięki temu szkrab może długo w nim przebywać bez obawy o
      kręgosłup.
      Jeszcze raz dzięki za rady.
      • oli_wiki Re: fotelik PLAY BEAT 09.04.05, 15:33
        My jezdzimy w playu od 5tego miesiaca. teraz wiki skonczyla 7 i caly czas jest
        on zamontowany tylem do kierunku jazdy i pochylony do maximum. poniewaz kanapa
        tylnia jest wyprofilowana (pochylona) w druga strone pod fotelik wkladamy
        poduszke i mala prawie lezy. za jakis miesiac odwrocimy go przodem do kier.
        jazdy. uwazam ze jest on lepszy od wielu malych (0-13) fotelikow. przynajmniej
        dla nas bo my z playa 0-13 daaawno juz wyroslysmy wink pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka