dagma72 03.04.05, 10:51 Proszę o opinie na temat tego fotelika (0-25kg). Mam okazję kupić w dobrej cenie ale muszę się szybko decydować. Z góry dzękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka28 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 00:37 Witaj. Bardzo porządny fotelik! My kupilismy w zeszlym m-cu i jetsesmy bardzo zadowoleni. Jesli nie przeraza Cie cena i stawiasz na wygode i bezpieczenstwo to sie nie zastanawiaj.Acha,zajmuje dosc duzo miejsca wiec do malego autka to sie sredno nadaje. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 12:05 Duży i wygodny, może nie rozkłada sie tak bardzo jakbym chciała, ale jest ok. Polecam. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 13:01 przede wszystkim wygodny dla dziecka, łatwo rozkładalny i bezpieczny (napinacz pasów do mocowania) dla nas jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
dagma72 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 15:22 Dzięki serdeczne. Pomogłyście mi podjąć decyzję. Dzisiaj jadę kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
dagma72 Re: fotelik PLAY BEAT 04.04.05, 15:32 Aha, zapomniałam się zapytać czy używałyście tego fotelika od urodzenia dziecka. Dla mnie sprawia wrażenia trochę zbyt siedzącego dla takiego szkraba. Moja mała ma co prawda 4 miesiące i chcemy już ją przesadzić z małego fotelika właśnie na ten. Ale przyznam się szczerze że nie wiem czy nie za wcześnie. Do tej pory jeżdźiła w małym PLAY-u, który się rozkłada. Co wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
milaja Re: fotelik PLAY BEAT 05.04.05, 10:15 Hej, mam ten fotelik od ponad roku, jest fajny, ale zdecydowanie ni polecam dla maluszka 4 miesięcznego. Wprawdzie jest niby od 0-25kg, ale moim zdaniem nie jest odpowienio wyprofilowany dla niemowlecia. Poczekaj az maleństwo skonczy z 9-10 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: fotelik PLAY BEAT 05.04.05, 09:43 4 mce to trochę za wczesnie na siedzący fotelik. moze zacznij go używac jak już dziecko samo będzie stabilnie siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
dagma72 Re: fotelik PLAY BEAT 05.04.05, 11:00 Przymierzałam małą do fotelika i zdecydowanie nie nadaje się jeszcze dla niej. Ale i tak go kupiłam bo była okazja, która się już może nie powtórzyć. Poczeka sobie aż mała zacznie siedzieć. A przy okazji polecam małego PLAY-a (0-13kg). Jest rewelacyjny ponieważ ma regulację oparcia. A dzięki temu szkrab może długo w nim przebywać bez obawy o kręgosłup. Jeszcze raz dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
oli_wiki Re: fotelik PLAY BEAT 09.04.05, 15:33 My jezdzimy w playu od 5tego miesiaca. teraz wiki skonczyla 7 i caly czas jest on zamontowany tylem do kierunku jazdy i pochylony do maximum. poniewaz kanapa tylnia jest wyprofilowana (pochylona) w druga strone pod fotelik wkladamy poduszke i mala prawie lezy. za jakis miesiac odwrocimy go przodem do kier. jazdy. uwazam ze jest on lepszy od wielu malych (0-13) fotelikow. przynajmniej dla nas bo my z playa 0-13 daaawno juz wyroslysmy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś