anetahab 11.07.05, 22:27 jak sobie z nimi radzicie, Dzidzia ma 2 miesiace, stosowac elektrycznego Raida? Dzidzię spiaca w tym czasie zamykajac w sypialni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka73 Re: komary w domu 11.07.05, 22:36 Ja mam roletę zewnętrzną, którą opuszczam do końca ale tak aby zostały "dziurki" i otwieram okno na na całą szerokość. Jest świeże powietrze a owady nie mają szans aby wlecieć do środka a poza tym robi się ciemno kiedy jest jeszcze widno co pomaga w zasypianiu. Super sprawa - polecam. Pozdarawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
milka73 Re: komary w domu 11.07.05, 22:49 jak nie miałam rolet to tłukłam gazetą aż krew po ścianach spływała) Odpowiedz Link Zgłoś
madziag123 Re: komary w domu 11.07.05, 22:58 a ja kupiłam na allegro lampę owadobójczą (ale nie taką za 15 zł (bo nie ma zadnych norm) tylko za 35 (bezpieczna dla dziecka)).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: komary w domu 12.07.05, 07:08 raid dla tak małych dzieci jest nieodpowiedni, można go dopiero używać powyżej roku, a pediatra powiedział mi, żeby wstrzymać się do ukończenia przez dziecko 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: komary w domu 12.07.05, 07:31 No własnie-Raida ponoć nie wolno używać nie tylko w pokoju dziecka, a le w domu całym. A ja co roku z tego korzystałam i pomagało w 100%. Co teraz? Nie wiem. W domu nie mam narazie komarów, ale jedziemy przyczepką kampingową w piątek nad wodę i co wtedy? Zawsze mielismy Raida w kampingu, a na stole na dworze świeczkę przeciw komarom??? Natalia. Odpowiedz Link Zgłoś