moje-cudo 16.07.05, 11:43 mojej córeczce (16tygodni) strzelają kostki w prawej nóżce, jak ja rozprostuje lub nią wierzga, czy to cos złego, myslicie ze lepiej to sprawdzic u ortopedy?? boje sie zeby z tego nic złego nie wynikło MiN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakoleta Re: strzykajace kostki ????? 16.07.05, 12:36 mojej coreczce tez strzykaly i nadal strzykaja kostki, nie tylko w nozce ale takze w raczkach w pleckach.Gdy zapytalam ortopede o to to powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac, wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
iza825 Re: strzykajace kostki ????? 16.07.05, 12:57 Hej,mojej córce tak bardzo strzykały, że poszłam do ortopedy.Kazał się nie przejmować, powiedział tez ze jak dziecko jest troche odwodnione to tez tak moze byc.teraz ma 8 mies, strzyka mniej i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamro lepiej dmuchać na zimne... 16.07.05, 23:09 Pewnie to nic takiego ale jednak lepiej się upewnić niż zaniedbać. Jeśli to (odpukać!) objaw dysplazji, bardzo szybko wyleczysz córeczkę na tym etapie. Jeśli będziesz zwlekać, może to trwać bardzo długo. Każde dziecko jest inne i forum internetowe nie zastąpi wizyty u specjalisty. Chociaż wiem jak trudno się tam wybrać... Ja najchętniej nie woziłabym małego nawet na szczepienia Inna sprawa, że do ortopedy, nawet prywatnego, trudno się dostać (przynajmniej w Poznaniu tak jest). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś