malaladypank 17.08.05, 23:51 Jakiego kremiku uzywacie do twarzyczki dziecka i cialka.Chodzi mi o smarowanie po kapieli?W czym kapiecie dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maya_maya Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 00:02 do twarzy nanobase, do ciałka Xerialine. Kąpiemy w Sebamed. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 06:06 Ja kąpie Oliwkę w płynie do mycia ciała Balneum, kremik do wszystkiego jeden- Balneum. Jestem bardzo zadowolona, Oliwka też Pozdrawiam. Natalia)) Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 06:44 do kąpieli użyawmy płynu Nivea (niebieska), a po kąpieli oliwka (do tawrzy, główki, ciałka) Odpowiedz Link Zgłoś
edyssia_k Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 07:26 U mnie jest to trochę pomieszane bo do kapieli używam johnsona, do smarowania ciałka bambino ponieważ jest troszeczke gęstrzy od innych oliwak i dłużej utrzymuje się zapach a do buźki nivea przyczym nie jestem aż tak bardzo zadowolona i niebawem też przejdę na bambino Odpowiedz Link Zgłoś
mamapiotra Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 07:27 tylko oliwki bambino. mały nie ma problemów ze skóra Odpowiedz Link Zgłoś
lud_mila Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 08:10 Do kąpieli jakiś płyn z oliwką, a po kąpieli jeszcze nigdy go nie smarowałam (16m) a skórę ma jedwabiście piękną Odpowiedz Link Zgłoś
smanelska Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 08:12 ja kąpie o oilatum i dodaje szklankę rozrobionego rumianku- żeby córcia nabrała lekko śniadego kolorku, i tyle, ale wcześniej po prostu do wody wlewałam oliwkę i już niczym nie smarowałam Odpowiedz Link Zgłoś
gkjustyna Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 08:27 do twarzy krem nivea, po kapieli oliwka z nivea, a kapie ja w samej wodzie uzywajac do mycie mydelka rowniez nivea Odpowiedz Link Zgłoś
monika26poznan1 Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 08:35 DO KAPIELI UZYWAM OLIWKI BALNEUM.BUZKE SMARUJE BEPANTHENEM,CIALKA NICZYM NIE SMARUJE OD SAMEGO POCZATKU.OLIWKA W KAPIELI NATLUSZCZA MOIM ZDANIEM WYSTARCZAJACO.CORCIA MIALA LEKKIE PROBLEMY Z CERA PO KREMIKU OILATUM,OD CZASU GDY UZYWAMY BEPANTHEN,BUZKA JEST SLICZNA I NIE MA ZADNYCH KROSTECZEK. Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 09:35 Myje mydłem bambino i niczym nie smaruje (oliwkowałam przez pierwsze 2 m-ce), mało tego nie smaruje niczym pupy od kiedy mała skończyła 3 m-ce i pupka piękna . Odpowiedz Link Zgłoś
malaladypank dziewczyny-dzieki za odpowiedzi 18.08.05, 11:54 dziewczyny-dzieki za odpowiedzi na moje pytanie dot.kosmetykow a ja tak:kapie mala 2 razy w tygodniu w krochmalu,2 razy w oliwce a pozostale w plynie do kaoieli johnsona lawendowympo kapieli buzke i cialko smaruje AQUA CREAMEM johnsona.na spacerki NIVEA lub BAMBINO.Uzywam mydelka NIVEA.Wloski myje codziennie mydlkiemUszka czyszcze co drugi dizen patyczkami z szerokimi kolnierzykami a paznokcie obcinam co 3 dzien,no czaszem co 4 rosna jak szlone Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 11:58 nivea baby - taki w niebieskim pojemniczku Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: pytanko/ankieta dla mam 18.08.05, 12:01 Oilatum zestaw- emulsja, krem oilatum soft do buziaka, szmpon do końca 1rz. Teraz zestaw Nivea - płyn z oliwka, mleczko, szmpon.Beata Odpowiedz Link Zgłoś