pentax5 15.09.05, 20:53 Czy mozecie mi napisac jak wyglada dzien 2 miesiecznego dziecka ( ile spi, ile je itp.) i ile powinno dziecko wazyc i mierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uszatkowa Re: 2 miesieczniak 15.09.05, 20:57 u moja w dzień za bardzo nie chce spać, chybaże jest na spacerze, a tak może jedynie przespać od godziny do dwóch godzin. Teraz wazy ponad 4 kg. Urodziła sie z niska wagą więc nie za wiele waży ale mieścimy sie w normie. Od jakiegos czasu zaczyna sie sama soba zajmowac nawet cos gaworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena15 Re: 2 miesieczniak 15.09.05, 21:37 To zależy wyłącznie od dzidziusia. U mnie dzień do dnia nie podobny. Chociaż w dziń mniej więcej przestrzega pewnych godzin spania to nigdy nie są to te same godziny. Na pewno nie śpi juz tyle co wcześniej. Natomiast mamy stałą godzinę kąpania, na którą wiem że wyczekuje a jak sie przedłuża to zaczyna się denerwować. Po kąpaniu odrazu cyc i tak ssie z przewrami ok 1-2 godz. a o 20.00 juz chrapie. Odpowiedz Link Zgłoś