justinka1 29.01.06, 11:56 Czym czyścić malunie przestrzenie między paluszkami u stóp? Patyczek - taki do uszu - jest dosyć gruby.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka_forum Re: czym czyścić? 29.01.06, 12:05 mocze platek kosmetyczny w wodzie i wsuwam delikatnie brzeg miedzy paluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolinki Re: czym czyścić? 29.01.06, 15:07 Ja czyszczę patyczkiem o uszu namoczonym. Mała czasem rozczapierza paluszki i swobodnie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: czym czyścić? 30.01.06, 12:04 płatkami róż zbieranymi o poranku po nocy księzycowej przez bose dziewice.. Sorry dziewczyny, ale nie mogłam się powstrzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
justinka1 Re: czym czyścić? 30.01.06, 20:23 Dzięki Madic. Ciebie rozbawiło moje pytanie - a mnie twoja odpowiedź.. tylko o te dziewice kurcze coraz trudniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
aciki Re: czym czyścić? 30.01.06, 21:25 A ja tam wpycham patyczki do uszu. Czy waszym dzieciom też zbierają się tam czarne kluski? Ja zupełnie nie wiem skąd... ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś