apati 25.03.06, 17:41 moje roczne dziecko bawiło się opakowaniem z gumami do żucia nagle zauważyłam jak wkłada do buzi jedną miętową drażetkę gumy ale niestety było za późno, połkneła.Jak myslicie czy może jej coś być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: guma do żucia 25.03.06, 17:53 Myslimy, że nic jej nie będzie. A na drugi raz uważaj, bo może się zachłysnąć. Jak dajesz dziecku paczkę gumy do zabawy, to na razie przrzuć się na listki, a nie drażetki. I to nie jest żart. Odpowiedz Link Zgłoś
apati Re: guma do żucia 25.03.06, 18:01 pierwszy raz zdarzyła mi sie taka sytuacja zazwyczaj troche myśle jak jej co daje do zabawy, niestety nie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: guma do żucia 25.03.06, 18:29 Przypomnij sobie ile Ty gum do zucia polknelas w swoim zyciu? )) Czy cos z Toba nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
apati Re: guma do żucia 25.03.06, 18:34 no ale dziecko ma dopiero rok stąd moje obawy Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: guma do żucia 25.03.06, 23:08 mysle ze nie. to nie gumy sprzed epoki kiedy polkniecie grozilo operacja....przynajmniej tak mowili, a moze to tez byla sciema hmmm Odpowiedz Link Zgłoś