izaw84 05.05.06, 09:57 mam pytanko czy podczas kataru<ja go mam> moge karmic piersia!Wiki ma 4 miesiace i jest wylacznie na piersi!i jeszcze jedno pytanko ona tez troche pokasluje to czy powinnam wyjsc na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martiii13 Re: katarek i kaszelek 05.05.06, 10:00 Oczywiscie,z e mozesz karmic piersia!!!!I spacerek tez mzoe byc, o ile nie ma dziecko goraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: katarek i kaszelek 05.05.06, 10:08 oczywiscie, ze mozesz a nawet powinnas, łyknij wit C, młoda tez ją dostanie w mleczku, mozesz popic tez herbatke na przeziębienie ( np Hippa ), tak samo, jak witamina - zadziala tez na dziecko, obserwuj kaszelek młodej, jak nie złagodnieje za pare dni, to idź do pediatry; ja bym poszla na spacerek, świeze powietrze dobrze wam zrobi; tylko gorączka powstrzymuje mnie przed wychodzeniem z domu; poza tym zawsze spacerujemy; a jak młody gorzej sie czuje, to wychodze tak, zeby pospal na dworze Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: katarek i kaszelek 05.05.06, 10:23 Witaj, ten temat pojawia się średnio kilka razy w tygodniu i nadal, od wielu miesięcy, nie słabnie siła tego bumerangu W związku z powyższym, specjalnie z myślą o Was, czyli zainteresowanych tematem, został opracowany zbiór linków prowadzących wprost do dyskusji, znajduje się w wątku FAQ (z angielskiego Frequently Asked Questions, czyli najczęściej zadawane pytania), który to wątek jest zawsze jako pierwszy na stronie, zapraszam do korzystania: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062 Oto bezpośredni link do zbioru "Katar mamy karmiącej": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062&a=32050469 Przy okazji zapraszam do korzystania z wyszukiwarki. Pozdrawim serdecznie, driadea Odpowiedz Link Zgłoś