magdasg1 16.05.06, 13:25 Dziewczyny napiszcie ile macie dzieci i czy z dwójkom jest strasznie trudno! Mam podejrzenia ,że po raz drugi będe mamusią! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feema-to-ja Re: Ile dzieci??? 16.05.06, 13:27 z dwojkOM jest faktacznie trudno! Moze z dwojkA latwiej........ Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: Ile dzieci??? 16.05.06, 14:39 "w gronie razniej" dzieci sie lepiej wychowuja, przy drugim dziecku nie ma juz tylu niespodzianek a i zakupow mniej Odpowiedz Link Zgłoś
aniasek Re: Ile dzieci??? 16.05.06, 15:22 Z dwójką za jednym zamachem, bez pomocy piekielnie trudno, ale kobieta potrafi! Z dwójką "po kolei" - pryszcz. Zresztą mam wrażenie, że z dwójką łatwiej niż z jednym - odpuszczamy wiele rzeczy, nie wyczyniamy jakichś schiz, a co najwazniejsze, mamy doświadczenie i nie popełniamy (a przynajmniej się staramy) tych samych błędów. Ja mam trójkę, pierwsze były bliźniaki. Powiem Wam tylko, że kobiety, kóre mają trojaczki i więcej to są prawdziwe Bohaterki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Ile dzieci??? 16.05.06, 15:56 ja zawsze chciałam miec dwoje dzieci i mam nie wyobrażamy sobie żeby nasza córeczka była jedynaczką jedno przy drugim łatwiej się chowa i w domu weselej Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: Ile dzieci??? 16.05.06, 16:22 Wesoło jest,oj wesoło.Ja mam trzy córki.Każda to inna ,ciekawa osobowość.Nie nudzimy się ze sobą.Naprawdę nie warto chować jedynaka.Bez urazy.) Odpowiedz Link Zgłoś