Dodaj do ulubionych

Mata edulacyjna

18.05.06, 19:14
Zbliża się Dzień Dziecka i chciałam kupić mojej córci matę. Nie mam pojęcia
którą. Proszę o pomoc mamy kóre juz zakupiły takie maty. Czy jesteście
zadowolone ? Na co zwracać uwagę przy zakupie ? Czy te droższe są naprawdę
lepsze ?
Dzięki ! Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • nioniak Re: Mata edulacyjna 18.05.06, 19:35
      ja mam taka do sprzedania

www.allegro.pl/item104745308_wspaniala_kolorowa_mata_dla_dzieci_fisher_price.html

uzywana 2 miesiace. za 160 zl. jak bedziesz zainteresowana daj znac na e-maila
      gazetowego
    • asia06 Re: Mata edulacyjna 18.05.06, 19:38
      Niestety, nie mam porównania, które są lepsze, a które gorsze. Ja miałam matę
      Tiny Love, ale mieszkam w Stanach Zjednoczonych i tutaj to niewielki wydatek.
      Stosowałam od 4 miesiąca. Myślę, że od trzeciego byłoby w sam raz. Czy
      wcześniejsze używanie maty może zaszkodzić, nie mam pojęcia. Mata cieszyłą się
      zainteresowaniem małej tak do 6-7 miesiąca. Potem, jak zaczęła się poruszać,
      mata posżła w kąta. Ale gdy jej używała, mata sprawdzała się super. Teraz Olka
      ma prawie 12 miesięcy i mata wraca do łask. Na pałąkach rozwiesiłam kocyk i ma
      namiot w sam raz. Chowa się tam i mamy wszyscy dobrą zabawę.
    • lenka_style Re: Mata edulacyjna 18.05.06, 19:40
      ja mam matę canpolu (jest tańsza), moja córeczka jest b. zadowolona, ma 3,5
      miesiąca
    • cypek.luty Re: Mata edulacyjna 18.05.06, 22:11
      Ja polecam mate Tiny Love, jest naprawdę rewelacyjna.Zajrzyj na podobny wątek
      dotyczący maty edukacyjnej na tym forum. Pozdrawiam.
      • julca2 Re: Mata edulacyjna 18.05.06, 23:18
        ja mam firmy tony, zauważyłam duze postepy u mojego 2,5 miesiecznego
        dzieciaczka, a poza tym mam wiecej czasu dla siebie jak lezy na macie:bawi sie
        wlasnymi rączkami i obserwuje kolory na maciesmile
    • kobitka22 Re: Mata edulacyjna 19.05.06, 00:31
      Hmmm... ja także zakupiłam taką matę myśląc że mała będzie miała frajde a
      tu .... nic ! Gdy tylko ją położę jest ryk. Nie interesuje się zabawkami
      wiszącymi nad jej głową, nawet gdy kładę ją na brzuszku to też nic... ? Ma 4
      miesiące i największą frajdę sprawia jej to gdy z nią gadam a ona mi odpowiada
      po swojemu. Ale ile tak można ?? Siedze z nią prawie całymi dniami i gadam,
      gadam i gadam smilesmile Chyba towarzyska będzie z niej baba smilesmile
      • agawi26 Re: Mata edulacyjna 19.05.06, 10:39
        Kobitka22... Wiesz, tak sobie pomyślałam... To może zafunduj sobie i małej
        leżaczek, taki lekki, przenośny. Przecież nie musisz siedzieć w jednym
        miejscu "dyskutując" z Maleństwem. Idziesz do kuchni, stawiasz na stole, robisz
        swoje i gadasz. Idziesz do łazienki, stawiasz na szafce, pralce, przenośnym
        stoliku, wchodzisz do wanny sie wykąpać i dalej gadasz. Wydaje mi się, ze to
        ciekawe rozwiązanie. Proszę mnie tu nie ochrzaniać za brednie, piszę, co mi się
        wydaje, bo sama jeszcze nie przetestowałam smile Acha!!!! WAŻNE: gdziekolwiek
        postawisz taki leżaczek, baaaardzo dokładnie upewnij się, że stoi on pewnie i
        nie poruszy się i nie przesunie, gdy dzidzia zacznie się wiercić!!! Pozdrawiam
        cieplutko i życzę miłych pogaduszeksmile
    • kuleczka28 Re: Mata edulacyjna 19.05.06, 00:34
      A ja kupiłam córeczce matę BABY MIX ZWIERZAKI. Jest bardzo fajna, ma podobne
      kolorki co Tiny Love, tańsza, ale trochę cieńsza, pozdrawiam
      • blesa1 Re: Mata edulacyjna 19.05.06, 00:42
        A ja mam no name smile I też jest super smile Na kółkach można wymieniać gadżety i
        to dla mnie najważniejsze, bo ostatnio zawiesiłam tam centymetr i wzbudziłam
        takie podekscytowanie u mojego dziecka, jakiego jeszcze nie widziałam smile Mata
        powinna być ocieplana (łatwo przeziębić małe nereczki), pałąki nie powinny być
        za wysoko, bo dziecko nie może dosięgnąć maskotek, kolory powinny być żywe i
        jaskrawe (dzieci to lubią).
    • joasia1234 Re: Mata edulacyjna 19.05.06, 10:36
      ja kupiłam matę tiny love i mała ją bardzo lubi. Ma teraz 3 miesiące i dosyć
      długo potrafi na niej spokojnie poleżeć obserwując i dotykając wiszące zabawki.
      Muzyczkę też jej włączam, może jej słuchasmile trudno ocenić. Dzięki temu mam
      trochę czasu dla siebie kiedy mała się bawi sama. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka