anula.z26 28.06.06, 16:37 od 2 dni mojej córeczce bardzo poci sie główka podczas snu. Czy któaś z Was się z tym spotkała?Czy powinnam udaćsię szybciutko do pediatry? poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: pocenie sie główki 28.06.06, 16:39 to normalne szczególnie w takie upały.lżej ubieraj małą do spania.ale i tak moze sie pocic malutkie dzieci często tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
kubanka_77 Re: pocenie sie główki 28.06.06, 16:47 Mojemu synkowi tez sie poci główka i cała twarzyczka od tych upałów. to wina upałów... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nusadua Re: pocenie sie główki 28.06.06, 16:55 mojemu Małemu też się poci, głównie przy karmieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk3 Re: pocenie sie główki 28.06.06, 21:11 Mojej Olce Poci się koszmarnie, najmocniej właśnie wtedy, kiedy kładę ją spać. Spływają jej z głowy kropelki. Właśnie przed chwilą dołączyłam wątek z pytaniem, czy inne dzieci są słone przy takim poceniu się. Tez mnie to martwi. Przez ostatnie upalne dni paradowała w samym pampersie i i tak była mokra. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: pocenie sie główki 28.06.06, 21:17 mój też zaczął się pocić parę dni temu dosownie ma mokrą głowę i to tylko podczas spania a już śpi w samych bodach przy otwartym oknie i przykryty tylko tetrową pieluszką Odpowiedz Link Zgłoś
joaska26 Re: pocenie sie główki 28.06.06, 23:38 to pocenie to koszmar!!!ale normalne jestże nasze głowy się tak nie pocą a dzieci tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: pocenie sie główki 29.06.06, 09:15 Mój synek tez się strasznie pocił jak miał pół roku (w tym roku mniej, ma półtora roku) byłam wtedy u lekarza i powiedział że to naturalne, małe dzieci bardzo sie pocą, zwłaszcza przy jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
palomkaa Re: pocenie sie główki 29.06.06, 09:33 sprobujcie wyjac spod przescieradla nieprzemakalny podklad (jesli urzywanie) - tez mialam ten problem i znalazlam taka rade gdzies w internecie - pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: pocenie sie główki 01.07.06, 00:20 nie używam takiego wkładu a i tak się poci Odpowiedz Link Zgłoś
monia2012 Re: pocenie sie główki 05.07.06, 22:31 mojemu dziecku tez poci sie glowka,teraz jest cieplo to jest wytlumaczenia,ale jak bylo chlodno to on i tak mial mokra glowke.Jeden lekarz powiedzila ze to krzywica,ale po zrobieniu badan okazalo sie na odwrot - za duzo witaminy d w organizmie,przez co za duzo wapnia w moczy,mam zakaz dawania wit.d i za jakis czass idzie na kontrolne badania do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś